ΚΟΣΜΟΣ

Malaysia Airlines: Τα αεροπλάνα της πετούν... άδεια! (pics)

Malaysia Airlines: Τα αεροπλάνα της πετούν... άδεια! (pics)

Αν επιθυμείτε άνεση στην πτήση, αν και δεν είναι βέβαιο ότι θα... φτάσετε στον προορισμό σας, προτιμήστε την Malaysia Airilines!

Ήταν αναμενόμενο μετά τα απανωτά χτυπήματα για την Μαλαισιανή αεροπορική εταιρεία, ότι θα υπήρχε και η ανάλογη κρίση στις κρατήσεις θέσεων.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο παρουσιάζουν πολλές κενές θέσεις, μεταξύ των οποίων μία κατέγραψε η Wan Ping Coombes.

Η νικήτρια του μαλαισιανού Masterchef, έχει απαθαντίσει μία άδεια καμπίνα στην business class του αεροπλάνου με τον σύζυγό της και την κόρη της σε μια πτήση προς Κουάλα Λουμπούρ.

Αν και η εταιρεία έχει κατεβάσει τις τιμές προκειμένου να γίνει πιο προσιτή προς το κοινό, τελικά πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν κάποια άλλη αεροπορική προκειμένου να φτάσουν ασφαλείς στον προορισμό τους ακόμα κι αν χρειάζεται να πληρώσουν αρκετά χρήματα παραπάνω.

Η μαλαισιανή αεροπορική εταιρεία επέλεξε να μη σχολιάσει τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει.

Τον περασμένο μήνα, η πτήση MH17 καταρρίφθηκε πάνω από την Ουκρανία με την απώλεια 298 ζωών ενώ η πτήση MH370 εξαφανίστηκε πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό στις 8 Μαρτίου και εξακολουθεί να αγνοείται.

Δείτε τις εικόνες

Διαβάστε επίσης: Malaysia Airlines: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους