ΚΟΣΜΟΣ

Malaysia Airlines: Μειώσεις τιμών μετά τις τραγωδίες

Malaysia Airlines: Μειώσεις τιμών μετά τις τραγωδίες

Η Μαλαισιανή αεροπορική εταιρεία παλεύει να κρατήσει τους πελάτες και τα πληρώματα των αεροπλάνων

Η Malaysia Airlines μειώνει τις τιμές της εν μέσω αναφορών ότι ο αριθμός των επιβατών της έχει μειωθεί δραματικά και σχεδόν 200 άτομα από το πλήρωμα θαλάμου επιβατών έχουν παραιτηθεί, προκαλώντας ελλείψεις πληρωμάτων, στον απόηχο των φετινών καταστροφών.

Οι πελάτες φαίνεται να εγκαταλείπουν την αεροπορική εταιρεία, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν τις σχεδόν άδειες καμπίνες.

Η μαλαισιανή αεροπορική εταιρεία παλεύει στην κυριολεξία να αυξήσει την πελατεία της μετά τις δύο αεροπορικές τραγωδίες που της συνέβησαν στη διάρκεια της χρονιάς,

Μάλιστα σχεδόν χαρίζει τα εισιτήρια από Λονδίνο για Κουάλα Λουμπούρ και εννέα ακόμα προορισμούς στη Μαλαισία ενώ δώρισε εισιτήρια σε 12 πτήσεις επιστροφής από την περιοχή στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού.

Τον Ιούλιο, 298 επιβάτες και πλήρωμα έχασαν τη ζωή τους όταν η πτήση MH17 καταρρίφθηκε πάνω από την ανατολική Ουκρανία ενώ ήταν καθ 'οδόν προς Κουάλα Λουμπούρ από το Άμστερνταμ.

Στο μεταξύ το Μάρτιο 239 επιβάτες και το πλήρωμα της πτήση MH370, που ταξίδευαν από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο, εξαφανίστηκαν και τυπικά θεωρούνται νεκροί όταν το αεροπλάνο άλλαξε πορεία και εξαφανίστηκε πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό.

Διαβάστε επίσης: Malaysia Airlines: Τα αεροπλάνα της πετούν... άδεια! (pics)