ΚΟΣΜΟΣ

Έβγαλε και πάλι φρύδια και... μούσι! (σκληρές εικόνες)

Έβγαλε και πάλι φρύδια και... μούσι! (σκληρές εικόνες)

Έπειτα από δέκα χρόνια, ήταν σε θέση να αναγνωρίσει και πάλι το παλιό του πρόσωπο!

Ένας βετεράνος του αμερικανικού στρατού, κατάφερε να αποκτήσει και πάλι μία εικόνα του παλιού του εαυτού αφού την τελευταία δεκαετία δεν είχε δει να φυτρώνουν στο πρόσωπό του, ούτε φρύδια αλλά ούτε και γένια!

Ο 35χρονος άντρας είχε πάει στο Ιράκ το 2004.

Τον Μάρτιο του ίδιου έτους, ο ίδιος και άλλοι τέσσερις στρατιώτες ήταν τα θύματα μιας βόμβας η οποία εξερράγη στην άκρη του δρόμου όταν κάποιος την πυροδότησε ενώ εκείνοι μετέφεραν τρόφιμα με ένα φορτηγό.

Οι θύλακες των τριχών στο πρόσωπο του Jones είχαν νεκρώσει και η χρωστική ουσία του δέρματος του καταστράφηκε, αν και κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

«Όταν υποβλήθηκα σε θεραπεία, οι γιατροί μού είπαν ότι όλα θα μεγαλώσουν. Αλλά ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο.» δήλωσε ο άντρας.

Ο ίδιος τραυματίστηκε και πάλι οκτώ μήνες αργότερα σε μια δεύτερη έκρηξη στην άκρη του δρόμου όπου και καταστράφηκε το αριστερό του γόνατο και ο δεξιός αστράγαλος. Έτσι, επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, που πραγματοποιήθηκε στο Νότιο Μαϊάμι, περίπου 3.000 θύλακες μεταμοσχεύθηκαν στο πρόσωπο του Jones.

Ο άντρας ήταν ο δικαιούχος ενός προγράμματος τιμής για τους στρατιώτες και ήταν μέρος μια πρωτοβουλίας από την Αμερικανική Ακαδημία Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής για τους στρατιώτες που είχαν πάρει μέρος στον πόλεμο του Ιράκ.

Δείτε τις σκληρές εικόνες

Διαβάστε επίσης: Συντριβή πολεμικού αεροσκάφους σε πολυκατοικία! (pics+video)