ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Μαφιόζικη εκτέλεση Ιρλανδού βαρόνου ναρκωτικών (vid+pics)

Ισπανία: Μαφιόζικη εκτέλεση Ιρλανδού βαρόνου ναρκωτικών (vid+pics)

Μάρτυρες μαφιόζικης εκτέλεσης έγιναν θαμώνες μιας ιρλανδικής παμπ στην Costa del Sol, κοντά στη Marbella της Ισπανίας.

Ο διαβόητος κακοποιός Gerard Kavanagh, ο οποίος γύριζε το κεφάλι και στο παρατσούκλι «Τσεκούρι», πυροβολήθηκε 9 φορές από μασκοφόρους εκτελεστές, οι οποίοι εισέβαλαν στο μπαρ το μεσημέρι του Σαββάτου (6/9), προκαλώντας πανικό.

«Ήταν σίγουρα επαγγελματίες. Μόλις τους αντιλήφθηκε ο γκάνγκστερ προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο τον πυροβόλησαν αρκετές φορές στην πλάτη. Όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος, ένας από τους δράστες τού έδωσε τη χαριστική βολή στο πίσω μέρος του κεφαλιού», τόνισε πηγή της αστυνομίας, η οποία εντόπισε και ένα καμένο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Το θύμα κατάγεται από το δυτικό Δουβλίνο, ενώ είναι υψηλόβαθμο μέλος της διαβόητης μαφίας Kinahan που «ελέγχει» την περιοχή και διακινεί διεθνώς ναρκωτικά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στην Costa del Sol, γνωστή και ως «δρόμος του θανάτου» (εξαιτίας των δυστυχημάτων που συμβαίνουν συχνά στην περιοχή) φιλοξενείται αυτή την περίοδο το 19ο φόρουμ Αμερικής – Ισπανίας και τα μέτρα ασφαλείας «θεωρούνται» δρακόντεια.

Κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δε θέλησε να μιλήσει στην αστυνομία για τη δολοφονία…

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Τους επιτέθηκαν μετά από καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης (vid+pics)

ΗΠΑ: Το αποκρουστικό βίντεο για τη δράση των τζιχαντιστών (pics)