ΚΟΣΜΟΣ

Νταϊάνα προς Καμίλα: «Έστειλα να σε σκοτώσουν, κοίτα έξω»

Νταϊάνα προς Καμίλα: «Έστειλα να σε σκοτώσουν, κοίτα έξω»

Αποσπάσματα από το νέο βιβλίο με τίτλο «Πρίγκιπας Χάρι: Αδελφός, Στρατιώτης, Γιος» έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Το βιβλίο, συγγραφέας του οποίου είναι ο Πένι Τζούνορ και θα κυκλοφορήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου, με αφορμή τα 30α γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι, αναφέρεται στη ζωή του δευτερότοκου πρίγκιπα, στη σχέση του με τη μητέρα του, ενώ αποκαλύπτει και πολλά «βασιλικά» μυστικά!

Σύμφωνα με το βιβλίο οι δύο πρίγκιπες αντέδρασαν όταν ξέσπασε το σκάνδαλο μεταξύ του πατέρα τους και της Καμίλα. Οι τηλεφωνικές αποκαλύψεις, στις οποίες ο Κάρολος έλεγε πως ήθελε να είναι συνεχώς με τη γυναίκα που αγαπούσε, τάραξαν τον Γουίλιαμ και τον Χάρι, παρά την προσπάθεια του παλατιού να μην φτάσουν τα δημοσιεύματα στα χέρια των δύο πριγκίπων.

Οι πρίγκιπες ήταν 10 και 8 ετών και τότε έκαναν για πρώτη φορά διακοπές χωρίς γονείς και νταντάδες, αλλά με ένα φιλικό ζευγάρι.

Εκεί ο Χάρι είχε ένα μικρό χτύπημα στο γόνατο, με τον 8χρονο τότε πρίγκιπα να ξεσπά σε κλάματα. Όλοι ερμήνευσαν το ξέσπασμα του ως εκτόνωση της ψυχολογικής έντασης. Για τον Χάρι ήταν η πρώτη φορά που δεν είχε κοντά τη μητέρα του.

Από τότε κι έπειτα, οι δύο πρίγκιπες ήταν αυτοί που παρηγορούσαν σε κάθε νέα αποκάλυψη τη μητέρα τους, Νταϊάνα.

Σε άλλο σημείο αναφέρεται πως η Νταϊάνα μέσα στην απελπισία της, τηλεφώνησε κάποια στιγμή στην Καμίλα και της είπε: «Έστειλα κάποιους να σε σκοτώσουν. Είναι έξω στον κήπο σου. Κοίτα από το παράθυρο. Τους βλέπεις;». Ο συγγραφέας γράφει πως η Νταϊάνα τηλεφωνούσε συνεχώς και στον Κάρολο ξεσπώντας σε λυγμούς και προσπαθώντας να τον πείσει να σώσουν το γάμο τους.

Η θλιμμένη πριγκίπισσα φέρεται όμως να έγινε κτητική και πιεστική και με τα παιδιά της. Μια μέρα ξαφνικά η Νταϊάνα απέλυσε την νταντά του Γούλιαμ, στης οποίας την αγκαλιά έτρεχε κάθε πρωί ο πρίγκιπας. Η Νταϊάνα άρχισε να νιώθει τις γυναίκες ως απειλή. Ήθελε οι γιοί της να αγαπούν μόνο την ίδια, ενώ φέρεται να τους ρωτούσε συνεχώς «ποιός σας αγαπάει περισσότερο;».