ΚΟΣΜΟΣ

Τυφλό αγοράκι θεωρείται το επόμενο «αστέρι» της μουσικής (vids+pics)

Τυφλό αγοράκι θεωρείται το επόμενο «αστέρι» της μουσικής (vids+pics)

Τι και αν είναι μόλις 9 χρονών, τι και αν έχει γνωρίσει το άδικο και σκληρό πρόσωπο της ζωής από πολύ νωρίς, ένας τυφλός Βολιβιανός παραδίδει μαθήματα ψυχικής δύναμης, ανακαλύπτοντας - μέσω της μουσικής - τη δική του χαραμάδα φωτός στην ανήλιαγη παράγκα όπου καταδικάστηκε να ζει.

Με νότες τζαζ μάλιστα, ο Jose Andre Montanho «ποτίζει» το δένδρο της προσμονής, θρέφοντας την υψιπέτιδα ελπίδα του για μια καλύτερη ζωή. Η μουσική τού έδειξε το δρόμο και αυτός υποταγμένος στη μαγεία της, όχι μόνο τον ακολούθησε, αλλά παρασύρει μαζί του στο ταξίδι ήδη χιλιάδες ζευγάρια αυτιών.

Το πηγαίο ταλέντο του τον «ανάγκασε» να παίζει καλύτερα - με εξίσου αξιοθαύμαστη επιδεξιότητα τόσο πιάνο, όσο και τύμπανα - από παιδιά με την τριπλάσια ηλικία, εκπλήσσοντας τους δασκάλους του. Ήταν μόλις πέντε χρονών όταν «γέννησε» το δικό του τρίο τζαζ, ενώ πλέον δίνει παραστάσεις σε όλη τη Νότια Αμερική…

«Το πιο ενδιαφέρον για τον Jose Andre είναι ότι παίζει με τέτοιο τρόπο που ο ίδιος δείχνει στους άλλους μουσικούς πώς είναι η jazz μουσική στην πραγματικότητα. Ελεύθερη και μέσα από τον αυτοσχεδιασμό της ψυχής. Θα παίξεις μια νότα και μετά θα την αλλάξει. Πρέπει να είσαι πραγματικά έτοιμος να παίξεις μαζί του», τονίζει ο διάσημος τραγουδιστής της τζαζ, Vero Perez.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που θεωρούν ότι ο μικρός Βολιβιανός είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Διαφωνείτε;

Διαβάστε ακόμα:

Μπουρούντι: Βίασαν και αποκεφάλισαν Ιταλίδες μοναχές

Καταδικάστηκε ο Ισραηλινός με τις 21 γυναίκες-σκλάβες (vid+pics)

Βρετανία: Η μυστηριώδης νόσος του σύγχρονου «Aνθρώπου Ελέφαντα» (pics)

Ισραήλ: Eξέδιδαν γυναίκες πείθοντάς τις ότι διευκόλυναν την έλευση του… Μεσσία!

Φλεγόμενο UFO αναστάτωσε την Ισπανία! (videos)

Ρoή Ειδήσεων