ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Μυστήριο με το θάνατο αθλητή που έπεσε από το μπαλκόνι (vid+pics)

Ισπανία: Μυστήριο με το θάνατο αθλητή που έπεσε από το μπαλκόνι (vid+pics)

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του θανάτου ενός πρώην παίκτη ράγκμπι, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του στην Ίμπιζα, μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Ο 25χρονος Luke Rhoden, σύμφωνα με την έκθεση των ισπανικών Αρχών, ξεψύχησε στα χέρια αστυνομικών, αφού προηγουμένως έτρεχε σε κατάσταση αμόκ μέσα στο θέρετρο του Antonio.

Παρόλα αυτά, ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι οι αστυνομικοί χτύπησαν με κλομπ στο κεφάλι τον άτυχο άνδρα, ενώ στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας εμφανίζεται να παραπατά ζαλισμένος, αμέσως μετά την πτώση, έχοντας υποστεί ένα σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο.

«Καθόμασταν στο μπαρ και ακούσαμε κάποιον να φωνάζει τρομοκρατημένος: “Θέλουν να με σκοτώσουν. Δε θέλω να πεθάνω”. Μετά έτρεξε και η ασφάλεια τον ακολούθησε, αλλά δεν έμοιαζε σαν κάποιος να ήθελε να του κάνει κακό. Ήταν μεγαλόσωμος και δεν πιστεύω ότι ήθελε να τα βάλει κανείς μαζί του. Μετά έφθασε η αστυνομία», υποστήριξε ένας 19χρονος Σκωτσέζος, ενώ σύμφωνα με άλλους αυτόπτες μάρτυρες, ο Luke ήταν ιδρωμένος υποστηρίζοντας ότι κάποιος τον κυνηγούσε με μαχαίρι.

Λίγο αργότερα, κάποιος ένοικος πολυκατοικίας τράβηξε βίντεο από το μπαλκόνι του, στο οποίο τρεις αστυνομικοί προσπαθούν να συλλάβουν με χρήση βίας τον Βρετανό…

Διαβάστε ακόμα:

Τυφλό αγοράκι θεωρείται το επόμενο μουσικό «αστέρι» (vids+pics)

Μπουρούντι: Βίασαν και αποκεφάλισαν Ιταλίδες μοναχές

Καταδικάστηκε ο Ισραηλινός με τις 21 γυναίκες-σκλάβες (vid+pics)

Βρετανία: Η μυστηριώδης νόσος του σύγχρονου «Aνθρώπου Ελέφαντα» (pics)

Ισραήλ: Eξέδιδαν γυναίκες πείθοντάς τις ότι διευκόλυναν την έλευση του… Μεσσία!

Φλεγόμενο UFO αναστάτωσε την Ισπανία! (videos)