ΚΟΣΜΟΣ

Το Instagram ντροπιάζει τους χειρότερους επιβάτες όλων των εποχών! (pics)

Το Instagram ντροπιάζει τους χειρότερους επιβάτες όλων των εποχών! (pics)

Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να νιώσουν μέσα στο αεροπλάνο σαν να είναι στο σπίτι τους. Αυτό όμως καμία φορά γίνεται εώς και... ενοχλητικό!

Υπάρχει ένας λογαριασμός στο Instagram ο οποίος δείχνει τους χειρότερους επιβάτες όλων των εποχών που δεν διστάζουν να βγάλουν ακόμα και τις κάλτσες τους για να πάρουν έναν υπνάκο, αφήνουν τα παιδιά τους να παίζουν με το... γιο γιο στο διάδρομο και γενικά κάνουν όλα αυτά τα φρικτά πράγματα που σας κάνουν να το σκεφτείτε πολύ σοβαρά πριν αποφάσισετε να πάτε και πάλι διακοπές.

Ο... δαιμόνιος λογαριασμός «passengershaming» έχει μέχρι στιγμής 20 φωτογραφίες από ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο οι οποίοι κάνουν ότι... βλακεία τους κατέβει στο κεφάλι, όπως φωτογραφήθηκαν από άλλους επιβάτες αλλά και αεροσυνοδούς.

Τα καλύτερα από τις φωτογραφίες ή αλλιώς τα highlights, περιλαμβάνουνμία πάνα πεταμένη στο δάπεδο του αεροπλάνουμία μητέρα που αλλάζει το μωρό της μέσα στη μέση του αεροπλάνου, αλλά και τις βρωμιές που αφήνουν οι επιβάτες της πρώτης θέσης όταν εγκαταλείπουν το αεροσκάφος.

Δείτε τις εικόνες

Διαβάστε επίσης: Φρικτή αυτοκτονία: Έπεσε σε λίμνη γεμάτη με κροκόδειλους (pics)