ΚΟΣΜΟΣ

Παραλίγο αεροπορική τραγωδία με διάσημο ηθοποιό

Παραλίγο αεροπορική τραγωδία με διάσημο ηθοποιό

Ο πασίγνωστος ηθοποιός είπε ότι προσευχόταν για τη ζωή της γυναίκας και του παιδιού του οι οποίοι ήταν μαζί του στο αεροπλάνο

Ο διάσημος ηθοποιός του Twilight, Jackson Rathbone, μίλησε για τον τρόμο που έζησε μέσα σε μία πτήση της αεροπορικής εταιρείας Jet Blue, που πραγματοποίησε μία αναγκαστική προσγείωση στην Καλιφόρνια.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έπαιξε τον Jasper Hale στο Twilight, ήταν με την οικογένειά του στην πτήση 1415 της JetBlue, όταν αναπτύχθηκε ένα πρόβλημα στον κινητήρα λίγο μετά την απογείωση και επέστρεψε στο αεροδρόμιο του Λονγκ Μπιτς.

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου είπε ότι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο συγκεκριμένο περιστατικό με το Airbus A320, που είχε προορισμό το Ώστιν του Τέξας.

Ο Rathbone έγραφε ζωντανά στο twitter ότι η καμπίνα γέμισε με καπνό, αλλά οι μάσκες οξυγόνου δεν είχαν πέσει μέχρι που μια αεροσυνοδός τους είπε ότι πρέπει να την κατεβάσουν με τα χέρια τους.

«Προσευχήθηκα στο Θεό καθώς κρατούσα το χέρι του παιδιού μου και της γυναίκας μου» έγραψε ο ηθοποιός.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε ότι διεξάγεται έρευνα για να εντοπιστούν τα αίτια του μηχανικού προβλήματος του αεροσκάφους.

Δείτε τα tweets του ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης: Τρίχρονος ξαναβλέπει τη μητέρα του μετά από εννιά μήνες (pics+video)