ΚΟΣΜΟΣ

Βόμβα στο σκάνδαλο με τις γυμνές σταρ: Επώνυμη ηθοποιός θύμα των χάκερ

Βόμβα στο σκάνδαλο με τις γυμνές σταρ: Επώνυμη ηθοποιός θύμα των χάκερ

Νέο θύμα στο σκάνδαλο με τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών πασίγνωστων σταρ

Μετά την Jennifer Lawrence, την Kate Upton, την Kim Kardashian, την Rihanna και την Vanessa Hudgens ο νέος στόχος των χάκερς φαίνεται πως είναι η Emma Watson, η γνωστή Ερμιόνη από τις ταινίες Χάρι Πότερ.

Όπως αναφέρεται η νεαρή ηθοποιός έχει πέσει και εκείνη θύμα της διαρροής γυμνών φωτογραφιών και πλέον είναι θέμα χρόνου μέχρι να αναρτηθούν στο διαδίκτυο.

Το Fappening, όπως ονομάζεται, έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες με διάσημα πρόσωπα να βλέπουν προσωπικές τους φωτογραφίες να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Η σύνδεση των προηγούμενων διαρροών με το iCloud της Apple, είχε οδηγήσει την εταιρεία να ερευνήσει την υπόθεση, αλλά και να κάνει κάποιες αλλαγές στην υπηρεσία της, προειδοποιώντας τους χρήστες όταν ο λογαριασμός τους είναι προσβάσιμος από μία νέα συσκευή ή όταν υπάρχει προσπάθεια αλλαγής κωδικού.

Οι χάκερς όμως μάλλον έχουν εξασφαλίσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από επώνυμους σταρ, με μία λίστα 101 ατόμων να έχει σταλεί στο 4chan αμέσως μετά την πρώτη διαρροή, περιλαμβάνοντας πολλά ονόματα.

Την υπόθεση συνεχίζει να ερευνά το FBI, χωρίς να έχει καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για το πώς προήλθαν οι διαρροές.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο διαδίκτυο με τη sex tape διάσημης σταρ πασίγνωστης σειράς

Έρευνες για την υπόθεση δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών σταρ στο διαδίκτυο