ΚΟΣΜΟΣ

Πτήση καθυστέρησε δύο ώρες για να στεγνώσει η... κόλλα στο φτερό!

Πτήση καθυστέρησε δύο ώρες για να στεγνώσει η... κόλλα στο φτερό!

Το αεροσκάφος είχε κολλήσει στην άσφαλτο στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου, ενώ 15 επιβάτες περίμεναν για να αναχωρήσει η πτήση τους προς το Stornoway.

Ένα αεροπλάνο καθυστέρησε να αναχωρήσει για δύο ώρες αφού το προσωπικό εδάφους περίμενε την κόλλα που είχε τοποθετηθεί στο φτερό του, να στεγνώσει.

Το αεροσκάφος Flybe είχε κολλήσει στην πίστα του αεροδρομίου του Εδιμβούργου ενώ μέσα οι 15 επιβάτες περίμεναν να αναχωρήσουν για την περιοχή του Stornoway. Ανάμεσα τους και ένας αιδεσιμότατος.

Ο ίδιος δήλωσε σε βρετανικά μέσα: «Μας είπαν ότι είχε ανοίξει μία τρύπα ανάμεσα στο φτερό και την ουρά του αεροσκάφους αλλά ήταν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι είχαν βάλει ένα αυτοκόλλητο για να το διορθώσουν και περίμεναν την κόλλα να στεγνώσει. Είναι δυνατόν να μας λένε τέτοια πράγματα με τα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας με τα αεροσκάφη;»

Η Loganair, η εταιρεία που έχει τα συγκεκριμένου τύπου μικρά αεροπλάνα, ζήτησε συγνώμη και ανακοίνωσε ότι: «Ως πάροχος των υπηρεσιών δημόσιων μεταφορών, πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ασφάλεια των επιβατών και αυτό είναι πάντα».

Διαβάστε επίσης: Μαλαισία: Θέμα ημερών η ανεύρεση της μοιραίας πτήσης MH370