Βρετανία: Καβούρι γίγαντας σκορπά τον τρόμο (pics+vid)

Βρετανία: Καβούρι γίγαντας σκορπά τον τρόμο (pics+vid)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον τρόμο και τον πανικό, προκαλώντας παράλληλα ιδιαίτερη αίσθηση στο διαδίκτυο, έχει σπείρει σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη της Βρετανίας η φωτογραφία ενός καβουριού – γίγαντα!

Ο... Crabzilla, όνομα εμπνευσμένο από το κινηματογραφικό τέρας Godzilla, «συνελήφθη» στο λιμάνι Whitstable του Kent, οι ακτές του οποίου μέχρι σήμερα ήταν γνωστές για τα στρείδια τους, ενώ πιστεύεται ότι έχει πλάτος 50 περίπου πόδια (15 μέτρα)!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που πιστεύουν πως το όλο θέμα πρόκειται για μια κακόγουστη φάρσα, υποστηρίζοντας πως η φωτογραφία δεν απαθανατίζει τίποτα άλλο από ένα περίεργο σχήμα της αμμουδιάς…

Η φωτογραφία αναρτήθηκε αρχικά στην ιστοσελίδα Weird Whitstable, έναν τοπικό ιστότοπο που ασχολείται με περίεργα περιστατικά της περιοχής.

Ο ιδιοκτήτης της, Quinton Winter, δήλωσε στην Daily Express ότι εντόπισε το γιγάντιο καβούρι το περασμένο καλοκαίρι.

«Στην αρχή το μόνο που μπορούσα να δω ήταν κάποια αμυδρή κίνηση, ωστόσο στη συνέχεια, αναδύθηκε από το νερό και ήταν πιο ξεκάθαρο. Φαίνονταν καθαρά τα μάτια και οι τεράστιες δαγκάνες του. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν απλά η άμμος, ωστόσο τώρα ξέρω καλύτερα», τόνισε (και τι καλύτερη διαφήμιση για το site του θα συμπληρώσουμε εμείς).

Μέχρι στιγμής πάντως, το μεγαλύτερο καβούρι που έχει καταγραφεί στον κόσμο είναι το ιαπωνικό καβούρι - αράχνη, ένα είδος που μπορεί να φτάσει τα 4 μέτρα πλάτος και τα 76 κιλά βάρος.

Διαβάστε ακόμα:

Έμπολα: Σε ασφαλή χώρο ο σκύλος της Αμερικανίδας νοσοκόμας

 

PHOTO GALLERY