ΚΟΣΜΟΣ

Αδόλφος Χίτλερ: Εννέα μύθοι γύρω από τον ναζιστή δικτάτορα

Αδόλφος Χίτλερ: Εννέα μύθοι γύρω από τον ναζιστή δικτάτορα

Εκτός από το γεγονός ότι συνήθιζε να κάνει σεξ με την Εύα Μπράουν φορώντας πάντα τα ρούχα τους, διαβάστε τους παράξενους μύθους που υπάρχουν γύρω από το όνομα του...

Ο μυθιστοριογράφος Martin Amis, θέλησε να προσθέσει μία ακόμα πινελιά γύρω από το μύθο του Αδόλφου Χίτλερ, κυρίως... κουτσομπολίστικη.

Εκτός από το γεγονός ότι ήταν παράφρων, κάτι που δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα, ο Amis πιστεύει πως ο Χίτλερ ήταν απίστευτα αγενής, παθιασμένος με την υγιεινή και φυσικά έκανε σεξ φορώντας τα ρούχα του.

Μιλώντας σε ένα λογοτεχνικό φεστιβάλ και παρουσιάζοντας το νέο του βιβλίο, ο συγγραφέας εξήγησε πώς ο μεγαλομανής Χίτλερ στεκόταν σε απόσταση από την ερωμένη του Εύα Μπράουν και μπορούσε να έρθει σε... οργασμό απλά βλέποντας την να σηκώνει τη φούστα της.

Δείτε μερικούς ακόμα μύθους γύρω από τον διαβόητο ναζιστή.

1) Ζούσε κρυμμένος στην Αργεντινή

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο δικτάτορας αυτοκτόνησε μέσα στο καταφύγιό του αλλά μία θεωρία αναφέρει ότι έζησε μέχρι τα βαθιά του γεράματα στην ηλιόλουστη Αργεντινή.

Σύμφωνα με το βιβλίο του δύο Βρετανών δημοσιογράφων,το «Grey Wolf: The Escape Of Adolf Hitler» , ο Χίτλερ πέθανε το 1962 και ενώ ήταν αρκετά ηλικιωμένος/Λένε ότι τα θραύσματα κρανίου που είχαν χρησιμοποιηθεί για να επιβεβαιώσουν το θάνατό του ανήκαν στην πραγματικότητα, σε μια νεαρή γυναίκα.

2) Είχε μόνο έναν όρχι

Σύμφωνα με έναν Γερμανό στρατιωτικό γιατρό, ο οποίος είχε εξετάσει το Χίτλερ κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο διάσημος δικτάτορας είχε ένα πρόβλημα ανατομίας και αυτό συνετέλεσε στο γεγονός ότι δεν μπόρεσε να κάνει παιδιά.

3) Ο Χίτλερ είναι στο... διάστημα

Ο Αδόλφος είχε μία έδρα του ναζισμού ακόμα και στο διάστημα από το 1942, αναφέρουν διάφοροι συνωμοσιολόγοι.

4) Σχεδίαζε επίθεση από UFO

Σύμφωνα με τους ίδιους συνωμοσιολόγους, ο Χίτλερ είχε κατασκευάσει ΑΤΙΑ τα οποία είχε κρύψει σε υπόγειες βάσεις κάτω από την Ανταρκτική και τη Νότια Αμερική. Λέγεται ότι το σχέδιο του Χίτλερ ήταν να ξεκινήσει μια επίθεση UFO στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

xil1

5) Ο χρυσός του Χίτλερ

Λέγεται ότι τεράστιες ποσότητες χρυσού είναι θαμμένες στη λίμνη Töplitz ψηλά στις Αυστριακές Άλπεις και ότι πολλοί δύτες των SS προσπάθησαν να τα εντοπίσουν ενώ υπάρχουν και τραπεζικοί λογαριασμοί του Αδόλφου που περιέχουν υπέρογκα ποσά.

6) Ο χορτοφάγος Χίτλερ

Ο αιμοδιψής Χίτλερ ήταν χορτοφάγος, και υποτίθεται ότι σταμάτησε την κρεατοφαγία όταν είδε μία ανιψιά του η οποία αυτοκτόνησε πυροβολώντας τον εαυτό της στην καρδιά.

7) Το περιβόητο μουστάκι

Το μουστάκι του Χίτλερ έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων κατά τη διάρκεια των ετών.Κάποτε τον συμβούλευσε ο Δρ Sedgwick, γραμματέας Τύπου του, το 1923, να χάσει το «εμπορικό σήμα» του αλλά εκείνος φέρεται να έχει πει: «Αν αυτό δεν είναι της μόδας τώρα, θα είναι αργότερα γιατί το έχω εγώ !»

Κάποιοι λένε ότι ήταν εμπνευσμένο από τον Τσάρλι Τσάπλιν ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι όταν ήταν στρατιώτης στον Πρώτο Παγκόσμιο. διατάχτηκε να τακτοποιήσει το μουστάκι του για να βάλει μία μάσκα αερίων.

Chocolate

8) Ο «γλυκατζής»

Δεν άντεχε να μείνει μακριά από σοκολάτα ούτε λεπτό. Ότι και να έτρωγε θα έπρεπε να συνοδεύεται με τουλάχιστον δύο κιλά σοκολάτας ενώ συνήθιζε να βάζει δύο κουταλιές ζάχαρης μέσα στο κρασί του.

9) Δεισιδαιμονία

Πολλοί πιστεύουν ότι φοβόταν τις δεισιδαιμονίες και ήταν πολύ προληπτικός. Λέγεται ότι δεν έβγαζε ποτέ το παλτό του δημόσια γιατί φοβόταν ότι θα του συμβεί κάτι κακό...

Τώρα εξηγούνται όλα..

Διαβάστε επίσης: Ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν έκαναν σεξ χωρίς να... αγγίζονται!