Βίντεο τρόμου: Καρχαρίες βγήκαν στην παραλία για... φαγητό

Βίντεο τρόμου: Καρχαρίες βγήκαν στην παραλία για... φαγητό

Σκηνές τρόμου σε μια παραλία της νότιας Καρολίνας την περασμένη Πέμπτη, όταν καρχαρίες ξεβράστηκαν κοντά σε λουόμενους

 

Το επεισόδιο καταγράφηκε σε βίντεο που έχει γίνει ήδη viral με πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τους επικεφαλής του κέντρου θεραπείας One Harbor Church όταν πήγαν για ψάρεμα στο Cape Lookout National Seashore, μια έκταση 56 μιλίων στην Καρολίνα.

«Οι άνδρες είχαν βγει για ψάρεμα για το βραδινό δείπνο, όταν πάνω από 100 καρχαρίες επιτέθηκαν σε ένα κοπάδι από ψάρια» έγραψε στο YouTube o Μπράιαν Ρέκερ. «Την ώρα που οι γλάροι και οι πελεκάνοι συμμετείχαν στο γεύμα, οι άνδρες έπεσαν στα κύματα και άρχισαν να πιάνουν τα ψάρια χωρίς τη χρήση δολώματος. Για περισσότερο από πέντε λεπτά, οι καρχαρίες διακρίνονται να κολυμπούν μέσα και έξω από τα κύματα, ορισμένοι εκ των οποίων έφτασαν και μέχρι την παραλία».

Τα ψάρια προφανώς βγήκαν από τον ωκεανό προσπαθώντας να ξεφύγουν από την επίθεση των καρχαριών, αναφέρει η Huffington Post.

«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως το Cape Lookout και οι γύρω παραλίες της ανατολικής βόρειας Καρολίνας είναι εξαιρετικά ασφαλείς για κολύμπι» έγραψε ο Ρέκερ. «Η παρουσία αυτών των καρχαριών και των ψαριών είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι ενός πολύ υγιούς οικοσυστήματος».

{youtube}liijgHmbBzg{/youtube}

Διαβάστε επίσης:

Πλήρωσε για να δολοφονήσουν τον αδερφό της (βίντεο)