ΚΟΣΜΟΣ

Ρώσος διατηρούσε συλλογή με κούκλες από πτώματα κοριτσιών! (vid+pics)

Ρώσος διατηρούσε συλλογή με κούκλες από πτώματα κοριτσιών! (vid+pics)

Πτώματα δεκάδων νεαρών κοριτσιών, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του, ξέθαψε ένας Ρώσος ιστορικός.

Ο Anatoly Moskvin, αφού επισκέφθηκε 150 νεκροταφεία, ταξιδεύοντας μέχρι και 20 μίλια την ημέρα με τα πόδια, λεηλάτησε 150 τάφους, δημιουργώντας μια φρικιαστική συλλογή, την οποία μάλιστα διατηρούσε σπίτι του. Αποτελούταν από 29 πτώματα κοριτσιών ηλικίας 3-12 ετών ντυμένα με φορέματα, ακόμα και νυφικά!

Ο 46χρονος από το Νίζνι Νοβγκόροντ, ο οποίος μιλά 13 γλώσσες και θεωρείται από πολλούς ιδιοφυία, όχι μόνο έδωσε ονόματα στις μακάβριες κούκλες του, αλλά γιόρταζε και τα γενέθλιά τους.

Σύμφωνα με τις Αρχές, στον υπολογιστή του βρέθηκαν πληροφορίες για τη ζωή του κάθε κοριτσιού, όπως και οδηγίες για κατασκευή κούκλων από ταριχευμένα ανθρώπινα υπολείμματα…

Τη φρικιαστική εμμονή του Moskvin ανακάλυψαν οι γονείς του σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψή τους, αφού είχαν επιστρέψει από διακοπές, ωστόσο μπορεί να συνελήφθη το 2011, αλλά δεν παραπέμφθηκε ποτέ σε δίκη, καθώς ο δικαστής απεφάνθη ότι δεν είναι διανοητικά υγιής και θα έπρεπε να παραμείνει έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική.

Ο ίδιος υποστήριξε πως όλα ξεκίνησαν όταν σε μια νεκρική πομπή αναγκάστηκε να φιλήσει το πρόσωπο ενός 11χρονου νεκρού κοριτσιού…

Διαβάστε ακόμα:

Συρία: Γυναικόπαιδα περπατούν ανάμεσα σε αποκεφαλισμένα πτώματα (vid+pics)

Βρετανία: Φάντασμα δολοφόνου τρομοκρατεί οικογένεια! (pics)

ΗΠΑ: Μία μαθήτρια νεκρή στο μακελειό σε σχολείο της Ουάσινγκτον (vid+pics)