Η «προφητική» συνέντευξη Στρος Καν στη Libération

Newsroom Newsroom

Η «προφητική» συνέντευξη Στρος Καν στη Libération
«Μάντης κακών» για τον ίδιο του τον εαυτό αποδείχτηκε...

«Μάντης κακών» για τον ίδιο του τον εαυτό αποδείχτηκε ο Ντομινίκ Στρος Καν, καθώς μια συνέντευξή του, που είχε παραχωρήσει στη γαλλική εφημερίδα Libération, μόλις πριν από τρεις εβδομάδες, κάνει το γύρο του κόσμου.

«Ναι μου αρέσουν οι γυναίκες, και τι μ’ αυτό;» φέρεται να δήλωσε ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε δημοσιογράφο της εφημερίδας, στις 28 Απριλίου.

Μάλιστα, σχετικά με την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για τον προεδρικό θώκο της Γαλλίας είχε διακρίνει τρεις σημαντικούς παράγοντες, οι οποίοι θα μπορούσαν να γίνουν «αξεπέραστα εμπόδια» προς την εκλογή του:

«Το χρήμα, οι γυναίκες και το γεγονός ότι είμαι Εβραίος», είχε αναφέρει ο Στρος Καν.

Εκτός από τις αποκαλυπτικές παραδοχές του «κ. ΔΝΤ», η συγκεκριμένη συνέντευξη φούντωσε και τα σενάρια συνωμοσιολογίας στη Γαλλία.

Ο Στρος Καν είχε δηλώσει ότι μπορούσε να φανταστεί ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο θα βρισκόταν ενοχοποιημένος για κάποιο βιασμό που δεν θα είχε διαπράξει!

Στο πλαίσιο αυτό, διατηρούσε κρυπτογραφημένες τις επικοινωνίες του στο ΔΝΤ, μην τυχόν πέσει θύμα υποκλοπών από τους συνεργάτες του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί.

Ανέφερε δε, ότι είχε προειδοποιήσει τον ίδιο το Νικολά Σαρκοζί, μέσα σε μια τουαλέτα κατά τη διάρκεια της συνόδου των G20 στο Πίτσμπουργκ το 2008, λέγοντάς του: «Πες στα αγόρια σου να σταματήσουν να διαδίδουν φήμες για την ιδιωτική μου ζωή, αλλιώς θα απευθυνθώ στη δικαιοσύνη».

Τέλος, περιέγραψε στο δημοσιογράφο πώς θεωρούσε ότι θα εξελισσόταν ένα πιθανό σενάριο «ροζ σκανδάλου»: «Υποτίθεται ότι θα βιάσω μια γυναίκα σε κάποιο πάρκινγκ αυτοκινήτων, στην οποία θα έχουν υποσχεθεί 500 χιλιάδες ή ένα εκατομμύριο ευρώ, για να υποστηρίξει μια τέτοια ιστορία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved