ΚΟΣΜΟΣ

Κανάρια Νησιά: Τρόμος σε παραλία γυμνιστών λόγω… Έμπολα!

Κανάρια Νησιά: Τρόμος σε παραλία γυμνιστών λόγω… Έμπολα!

Τον τρόμο και τον πανικό σε μια παραλία γυμνιστών στα Κανάρια Νησιά «έσπειραν» Αφρικανοί, οι οποίοι παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα Έμπολα!

Η ομάδα των Αφρικανών μεταναστών, αποτελούμενη από 17 άνδρες και 2 γυναίκες, ευελπιστούσε σε μια καλύτερη ζωή ταξιδεύοντας στην Ισπανία με πλοιάριο, ωστόσο οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν με το… καλημέρα!

Όχι μόνο συνελήφθησαν από τις Αρχές των Κανάριων Νήσων, αλλά όταν διαπιστώθηκε ότι πολλοί από αυτούς είχαν υψηλό πυρετό (ο ένας μάλιστα «χτύπησε» 40άρι) μεταφέρθηκαν με σκουπιδιάρικο (!) σε ερημική παραλία γυμνιστών της Maspalomas, προκειμένου να τεθούν σε καραντίνα.

Τουλάχιστον τρεις πάντως από τους λαθρομετανάστες φέρονται να κατάγονται από τη Γουινέα και τη Σιέρα Λεόνε, τις δύο χώρες που έχουν πληρώσει το βαρύτερο τίμημα της χειρότερης επιδημίας Έμπολα στην Ιστορία. Τελικά, τέσσερις από τους μετανάστες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo, οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν σε κέντρο κράτησης μεταναστών, ώστε να απελαθούν…

Όπως και να ΄χει, η αρχική έκπληξη των γυμνιστών παραχώρησε γρήγορα τη θέση της στον… τρόμο, μόλις διέρρευσε ο λόγος της παρουσίας των Αφρικανών στην παραλία.

Σχετικές ειδήσεις