ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Δεν κέρασαν αξιωματούχους και τους έκοψαν το ρεύμα!

Κίνα: Δεν κέρασαν αξιωματούχους και τους έκοψαν το ρεύμα!

Στο σκοτάδι βυθίστηκε μισή επαρχία της Κίνας, όταν τοπικοί αξιωματούχοι της υπηρεσίας ηλεκτρισμού διέταξαν, σε κατάσταση μέθης, τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, σε αντίποινα επειδή οι σερβιτόροι ενός μπαρ-καραόκε αρνήθηκαν να τους κεράσουν κι άλλα ποτά!


Το βράδυ της 2ας Νοεμβρίου, οι έξι αξιωματούχοι τα… έτσουζαν στο μπαρ, μέχρι που ξεκίνησαν τους βανδαλισμούς επειδή οι σερβιτόροι αρνήθηκαν να τους κεράσουν κι άλλα ποτά, σύμφωνα με την εφημερίδα Fazhi Wanbao.

«Θα σας κόψουμε το ρεύμα και θα σας δείξουμε πόσο ισχυρός είναι 'ο τίγρης του ηλεκτρισμού'», απείλησε ένας από αυτούς, σύμφωνα με τις μαρτυρίες θαμώνων στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης της επαρχίας Κισιάν στην περιφέρεια Χενάν.

Δεν πέρασαν μάλιστα δέκα λεπτά και έκανε πράξη την απειλή του, καθώς διακόπηκε η ηλεκτροδότηση στην περιοχή για περίπου έξι ώρες, επηρεάζοντας έτσι 3.000 με 5.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις!

Όπως ανέφερε πάντως το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, η εταιρεία Hebi City Electricity Supply απέλυσε τον επικεφαλής του τοπικού σταθμού ηλεκτροδότησης και είτε επέβαλε πρόστιμο, είτε έθεσε σε διαθεσιμότητα τους υπόλοιπους αξιωματούχους που ενεπλάκησαν στο πρωτοφανές περιστατικό.

Σχετικές ειδήσεις