ΚΟΣΜΟΣ

Ισλαμιστές έσφαξαν 2,5 εκατομμύρια Ινδούς πριν το ΙΚ

Ισλαμιστές έσφαξαν 2,5 εκατομμύρια Ινδούς πριν το ΙΚ

Το μοτίβο της Ιστορίας, που όταν δεν διδάσκεται επαναλαμβάνεται ξαναζούμε στην Συρία με το ISIS. Οι σφαγές που γίνονται σήμερα στην Κομπάνι και στο Ιράκ είναι άλλο ένα περιστατικό στο συνεχιζόμενο πόλεμο της Τζιχάντ.

Την Ινδία στην Δύση την γνωρίζουμε κυρίως από τους αντιμπεριαλιστικούς αγώνες της κατά της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, αλλά λίγα γνωρίζουμε για την Ισλαμική βία που γνώρισε η Ινδία, καθώς ήταν «μακριά» από έμας.

Αυτό είναι πολύ φυσικό. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι είναι το Πακιστάν. Το Πακιστάν είναι μια χώρα η οποία σχηματίστηκε για τους μουσουλμάνους από τους Βρετανούς Ιμπεριαλιστές, κατά τα πρότυπα του διαίρει και βασίλευε, όπως έκαναν σε όλες τις κτήσεις τους (π.χ. Κύπρος, Παλαιστίνη κτλ).

Η Ινδία είναι μια πολυεθνική ανεκτική χώρα για όλους με Σιχ, Ινδουϊστες, Μουσουλμάνους και Βουδιστές. Αντίθετα, το Πακιστάν διαμορφώθηκε με την ιδέα ότι οι μόνοι άνθρωποι που θα πρέπει να είναι στο Πακιστάν είναι μουσουλμάνοι. Δεν υπάρχει τίποτα παράξενο σχετικά με το τι συμβαίνει στο Πακιστάν σήμερα και ό,τι συμβαίνει στις χώρες που επιβλήθηκε η Σαρία. Καμία ανοχή για τους υπόλοιπους.

Κατά την ανεξαρτησία του Πακιστάν ο πληθυσμός ήταν περίπου 90% μουσουλμάνοι και 10% ινδουιστές και σιχ. Σήμερα δεν υπάρχουν ούτε ινδουιστες ούτε σιχ. Που πήγαν ;

Ήταν η εθνοκάθαρση, καθώς οι Ισλαμιστές έσφαξαν σε μεγάλους αριθμούς στον πόλεμο του 1971 μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν. Εκτιμάται, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν βρέθηκαν ποτέ ούτε τα πτώματα τους, ότι περίπου 2,4 εκατομμύρια Ινδουιστές σφαγιάστηκαν σε ένα μόνο χρόνο, και εκατοντάδες χιλιάδες ινδουιστές γυναίκες βιάστηκαν.

Σύμφωνα με τον ιστορικό William Durant, και άλλους ιστορικούς, υπολογίζεται ότι εκατομμύρια ινδουιστές σκοτώθηκαν, σφαγιάστηκαν, και εκατοντάδες ναοί ινδουιστών γκρεμίστηκαν ώστε να γίνουν τζαμιά.

Σύμφωνα με το Ισλάμ, ο Ινδουιστής είναι η χαμηλότερη μορφή ζωής στον πλανήτη. Επειδή οι Ινδουιστές, σύμφωνα με αυτούς, είναι πολυθεϊστές. Πιστεύουν ότι λατρεύουν τα είδωλα, και η λατρεία των ειδώλων είναι αμαρτία για τον Αλλάχ.

Όταν οι Ισλαμοφασίστες περνούσαν από το λεπίδι Ινδουιστές, Βουδιστές, Yezidis, Ζωροάστρες και Καλάς δεν υπήρχε το Youtube και δεν πουλούσε σαν είδηση, αλλά και (πάλι) οι ΗΠΑ ήθελαν το Πακιστάν ως σύμμαχο απέναντι στην Σοβιετική Ενωση.

Σήμερα οι κόσμος μένει εμβρόντητος από το θηρίο που ξύπνησε κόβοντας κεφάλια, όταν τόσα χρόνια το εξέθρεψε με την αδιαφορία του.

Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές, όσο σκληρές και αυτές που μεταδίδονται από την πόλη Κομπάνι.

Πηγή: hellasforce.gr

Σχετικές ειδήσεις