ΚΟΣΜΟΣ

Την έδιωξαν από αεροπλάνο γιατί είχε ένα... γουρούνι (pics)

Την έδιωξαν από αεροπλάνο γιατί είχε ένα... γουρούνι (pics)

Μία γυναίκα εκδιώχθηκε από πτήση της U.S. Airways αφού το... κατοικίδιο γουρούνι της έκανε πολύ φασάρια και είχε και μία απαίσια... μυρωδιά!

Κανείς δεν μπορεί να αντέξει την απαίσια μυρωδιά πόσο μάλλον όταν η μυρωδιά βρίσκεται σε έναν κλειστό χώρο όπως ο θάλαμος ενός αεροπλάνου!

Μία γυναίκα «αναγκάστηκε» να εγκαταλείψει την πτήση της U.S. Airways για Κονέκτικατ, όταν το γουρούνι της άρχισε να ουρλιάζει μέσα στο αεροσκάφος και ενώ αυτό ήταν έτοιμο να απογειωθεί.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν μία τριχωτή τσάντα αλλά όταν ακούσαμε να ουρλιάζει, καταλάβαμε ότι επρόκειτο για ζώο. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι ήταν ένα βρωμερό γουρούνι» είπε ένας επιβάτης της πτήσης.

Η νεαρή κοπέλα έφερε μαζί της το ζώο νόμιμα αφού το είχε δηλώσει ως «συναισθηματικό κατοικίδιό» της. Τα συγκεκριμένα ζώα που αναφέρονται με αυτόν τον τίτλο στα εισιτήρια,συμπεριλαμβανομένων και των γουρουνιών, έχουν το δικαίωμα να μπουν σε αεροσκάφος σύμφωνα με έναν νόμο του 2012.

Κανείς όμως δεν περίμενε ότι ο χοίρος ήταν ιδιαίτερα... ζωηρός και δεν μπορούσε να κάτσει φρόνιμος με αποτέλεσμα να μην πάει τελικά το... ταξιδάκι του.

Σχετικές ειδήσεις