ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Κανίβαλος προσπάθησε να φάει το νεογέννητο μωρό της!

Κίνα: Κανίβαλος προσπάθησε να φάει το νεογέννητο μωρό της!

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από ένα φρικιαστικό περιστατικό κανιβαλισμού που έλαβε χώρα σε νοσοκομείο της Κίνας -Σκληρές εικόνες.

Μια μητέρα, με διαταραγμένη ψυχική υγεία, προσπάθησε να φάει το μωρό της, λίγες μόλις ημέρες μετά τη γέννησή του! Σοκαρισμένοι οι νοσηλευτές βρήκαν την 24χρονη Li Zhenghua, να δαγκώνει με μανία το χεράκι του άτυχου βρέφους, ενώ χρειάστηκε μάλιστα να χρησιμοποιήσουν ένα ιατρικό εργαλείο προκειμένου να της ανοίξουν το στόμα, πριν της χορηγήσουν ηρεμιστικό.

Η πρωτοφανής αυτή κανιβαλιστική επίθεση σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Shenzhen, στην δυτική επαρχία Guangdong, όπου η γυναίκα είχε νοσηλευτεί λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης. Φιλοξενούταν εκεί μέχρι να βρεθεί η οικογένειά της καθώς έμενε στο δρόμο.

«Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό. Ο βραχίονας του μωρού υπέστη σοβαρά τραύματα και ακατάσχετη αιμορραγία από το δάγκωμα. Ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να ανοίξουν τα σαγόνια της, να της δώσουν ηρεμιστικό και να μεταφέρουν το μωρό σε ασφαλές μέρος», τόνισε νοσοκομειακή πηγή.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι οποίες διεξάγουν έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι ώθησε τη γυναίκα να φάει το μωρό της, η πεθερά της πέταξε την 24χρονη στο δρόμο όταν «άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα» πριν από μερικές εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι ήταν έγκυος.

Παράλληλα, εξετάζεται και το ποιος θα πάρει υπό την κηδεμονία του το μωράκι.

Σχετικές ειδήσεις