ΚΟΣΜΟΣ

Χιλιάδες Ιταλοί αποχαιρέτησαν τον Τζουζέπε Μάνγκο (photos)

Χιλιάδες Ιταλοί αποχαιρέτησαν τον Τζουζέπε Μάνγκο (photos)

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την Τετάρτη (10/12) τη μικρή πόλη Λαγκονέγκρο προκειμένου να αποχαιρετήσει και να συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία τον δημοφιλή Ιταλό τραγουδιστή, Τζουζέπε Μάνγκο.

Ο «Πίνο», όπως ήταν το παρατσούκλι του, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών και μάλιστα μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ατόμων, καθώς υπέστη έμφραγμα την περασμένη Κυριακή, πάνω στη σκηνή και κατά τη διάρκεια συναυλίας.

«Ο πατέρας μου δεν ήταν απλώς ένας άξιος καλλιτέχνης. Ήταν και ο πιο έξυπνος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», δήλωσε η κόρη του Αντζελίνα, ενώ η σύζυγός του, Λάουρα Βαλέντε έχει ως παρηγοριά το γεγονός ότι «ο Τζουζέπε έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο. Τραγουδώντας».

Ο θάνατος του «Πίνο» ήταν μόνο η αρχή ενός οικογενειακού δράματος. Λίγες μόλις ώρες μετά το τραγικό συμβάν κι ενώ προσευχόταν με συγγενείς και φίλους, ο 75χρονος αδελφός του, Τζοβάνι, δεν άντεξε τον πόνο και «έσβησε» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Έμφραγμα. Οι δυσάρεστες ειδήσεις δεν σταματούν εδώ...

Άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τα αδέλφια των Τζουζέπε και Τζοβάνι, νοσηλεύονται, καθώς την ώρα που έφτασαν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο Τζοβάνι και ενημερώθηκαν για τον θάνατό του, λιποθύμησαν. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι σοβαρή.

Πηγή φωτό: gds.it

Σχετικές ειδήσεις