ΚΟΣΜΟΣ

Ο «πατέρας-πρότυπο» έκρυβε ένα φρικιαστικό μυστικό

Ο «πατέρας-πρότυπο» έκρυβε ένα φρικιαστικό μυστικό

Ο Christopher Sena παρουσίαζε τον εαυτό του, στις αναρτήσεις που έκανε στο Facebook, σαν έναν υποδειγματικό οικογενειάρχη και πατέρα. Η πραγματικότητα ωστόσο ήταν δυστυχώς φρικιαστικά διαφορετική...

Ο Sena, πίσω από το προφίλ του στο Facebook, έκρυβε ένα πραγματικό τέρας, καθώς κακοποιούσε τα παιδιά του με το χειρότερο δυνατό τρόπο, όπως αναφέρει η αναφορά της αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με τη ιστοσελίδα The Daily Beast, ο άνδρας συνελήφθη από τις αρχές με 23 συνολικά κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες σεξουαλική κακοποίηση, αιμομιξία, κτηνοβασία και κακοποίηση ανηλίκων...

Για πρώτη φορά ο Sena απασχόλησε τις αρχές τον Σεπτέμβρη του 2014.

Τελικά ο ίδιος, η σύζυγός του Deborah και η πρώην σύζυγός του Terri, βιολογική μητέρα των τριών γιών του και της κόρης του, συνελήφθησαν στις 11 Δεκεμβρίου, στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Ανάμεσα στα στοιχεία που βρήκαν οι αρχές: ένα βίντεο στο οποίο δύο από τα παιδιά έρχονταν σε σεξουαλική επαφή με το σκύλο της οικογένειας.

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες για τις αρρωστημένες πράξεις του Sena ήρθαν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της δίκης του, η οποία ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (16/12/2014) στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το τοπικό κανάλι KLAS TV-8, ακόμα και βετεράνοι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν από την κακοποίηση των δύο παιδιών, τα οποία τώρα βρίσκονται στην εφηβεία τους.

Θύελλα αρνητικών σχολίων έχει ξεσπάσει στη σελίδα του Sena στο Facebook, με οικογενειακούς φίλους και γνωστούς να εκφράζουν την οργή τους.

«Λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος πιστεύουμε πως υπάρχουν και άλλα θύματα. Θα διευκόλυνε τις έρευνες να έρθουν να μας μιλήσουν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Από την πλευρά της, η Nancy Oesterle, από το τοπικό Ειρηνοδικείο, έκανε λόγο για «εξαιρετικά συγκλονιστικό και ανησυχητικό περιστατικό»

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Τwitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις