ΚΟΣΜΟΣ

Βιντεοσκοπούσε τις κόρες του να κάνουν σεξ με το σκύλο τους!

Βιντεοσκοπούσε τις κόρες του να κάνουν σεξ με το σκύλο τους!

Σοκαρισμένη είναι η αμερικανική (και όχι μόνο) κοινή γνώμη από μία πρωτοφανή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που είδε το φως της δημοσιότητας στο Λας Βέγκας.

Ο 47χρονος Christopher Sena φέρεται όχι μόνο να βιντεοσκοπούσε τις δύο κόρες την ώρα που έκαναν σεξ με το σκύλο της οικογένειας, αλλά και να κακοποιούσε σεξουαλικά τουλάχιστον οκτώ παιδιά (ανάμεσά τους και τα παιδιά του!), σε μια φρικτή υπόθεση που έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ.

Τα ειδεχθή εγκλήματα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Las Vegas Review Journal», αποκαλύφθηκαν όταν τα εκμυστηρεύτηκε η σύζυγος του Sena, Deborah, σε δικηγόρο της οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα έρευνας στο σπίτι της οικογένειας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μια βιντεοκασέτα στην οποία απαθανατίζονται οι αποτρόπαιες πράξεις των δύο κοριτσιών στο άτυχο κατοικίδιο, ενώ βάσει των μέχρι στιγμής στοιχείων, τα σεξουαλικά εγκλήματα διαπράττονταν για τουλάχιστον 12 χρόνια!

«Λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος πιστεύουμε πως υπάρχουν και άλλα θύματα. Θα διευκόλυνε τις έρευνες να έρθουν να μας μιλήσουν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Από την πλευρά της, η Nancy Oesterle, από το τοπικό Ειρηνοδικείο, έκανε λόγο για «εξαιρετικά συγκλονιστικό και ανησυχητικό περιστατικό».

Ο Σένα αντιμετωπίζει πλέον ποινή ισόβιας κάθειρξης, ενώ μαζί του στο εδώλιο αναμένεται να καθίσουν κατηγορούμενες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, αιμομιξία και κτηνοβασία, τόσο η νυν, όσο και η πρώην σύζυγός του, Terrie, 43 ετών.

Ο δικηγόρος και των τριών αποκάλυψε πάντως ότι όλοι τους θα δηλώσουν αθώοι…