ΚΟΣΜΟΣ

Ο Διεθνής Τύπος για τη διάσωση στο Norman Atlantic

Ο Διεθνής Τύπος για τη διάσωση στο Norman Atlantic

Με ρεπορτάζ και συνεχή ενημέρωση καλύπτει ο διεθνής Τύπος την επιχείρηση διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη στα ανοιχτά της Κέρκυρας, εκεί όπου το πλοίο Norman Atlantic έπιασε φωτιά.

Η DW αναφέρεται στο θέμα, τονίζοντας πως βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης των επιβατών, έπειτα από τη φωτιά που ξέσπασε στο γκαράζ του Norman Atlantic.

dw

Το πρακτορείο Ρόιτερς σε τηλεγράφημά του, τονίζει επίσης πως είναι σε εξέλιξη διεθνής επιχείρηση διάσωσης, ενώ έχει και μαρτυρίες επιβατών οι οποίοι τονίζουν πως οι σωστικές λέμβοι δεν είναι όλες διαθέσιμες για την απομάκρυνσή τους από το πλοίο.

reuters

H New York Post έχει εκτενή αναφορά στην επιχείρηση, ενώ στον τίτλο της αναφέρει «Ελληνικό πλοίο εγκαταλείπεται από τους επιβάτες, επειδή ξέσπασε φωτιά εν πλω».

nyp

Η εφημερίδα Independent στη διαδικτυακή της έκδοση κάνει λόγο για γιγαντιαία επιχείρηση διάσωσης στα ανοιχτά της Κέρκυρας.

inde

Αναφορά στο θέμα έχει και η Telegraph η οποία τονίζει πως μια Διεθνής επιχείρηση διάσωσης στην Αδριατική θάλασσα είναι σε εξέλιξη, τονίζοντας πως πλοία έχουν σπεύσει στο σημείο από Ηγουμενίτσα και Ιταλία προκειμένου να βοηθήσουν στη διάσωση.

telegraph

Σχετικές ειδήσεις