ΚΟΣΜΟΣ

Καναδάς: Πολλαπλό έγκλημα συγκλονίζει το Έντμοντον

Καναδάς: Πολλαπλό έγκλημα συγκλονίζει το Έντμοντον

Μια υπόθεση πολλαπλών δολοφονιών, με δράστη το ίδιο πρόσωπο, ερευνά η αστυνομία του Καναδά, μετά τον εντοπισμό εννέα πτωμάτων σε τρία διαφορετικά σημεία στο Έντμοντον.

«Η αστυνομία του Έντμοντον ερευνά πολλαπλές δολοφονίες», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι Αρχές της πόλης του ενός εκατομμυρίου κατοίκων, στο δυτικό Καναδά.

Τα επτά από τα εννέα θύματα βρέθηκαν όλα μαζί στο ίδιο σπίτι, μετέδωσε από την πλευρά της η δημόσια ραδιοτηλεόραση Radio-Canada.

Την ίδια ώρα, η έρευνα για τη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα άλλο σπίτι, το βράδυ της Δευτέρας (30/12), οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου εντοπίστηκαν τα επτά πτώματα.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν επίσης ένα βιετναμέζικο εστιατόριο στο Φορτ Σασκάτσουαν, μια κοινότητα που απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Έντμοντον, ενώ οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι στο χώρο αυτό έχει βρεθεί «τουλάχιστον ένας νεκρός μέχρι στιγμής».

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την εφημερίδα Edmonton Journal ο δράστης όλων των φόνων φαίνεται πως αυτοκτόνησε… Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται πάντως από επίσημα χείλη.