ΚΟΣΜΟΣ

Η εκμετάλλευση του Charlie Hebdo από τους πολιτικούς άρχισε

Η εκμετάλλευση του Charlie Hebdo από τους πολιτικούς άρχισε

Αμετροέπεια. Κάποιοι είναι καταδικασμένοι. Με αφορμή το μακελειό στο Charlie Hebdo αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να εκμεταλλευθούν το θέμα για να πουλήσουν ο καθένας την πραμάτεια του.

Και έξω και εδώ. Μια εταιρεία στη Βρετανία ας πούμε θεώρησε πολύ φυσιολογικό να ποστάρει στο twitter το video με την εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού για να πουλήσει kit άμυνας από το on line κατάστημά της.

stupid2


Το αυτό έπραξαν βέβαια και οι 'Αδωνης Γεωργιάδης και Γιώργος Μουρούτης θεωρώντας πως αυτή η ιστορία είναι μια καλή ευκαιρία για να υπερασπιστούν τις δηλώσεις Σαμαρά για το φράχτη στον Εβρο.

stupid
stupid1

Η USA Today δημοσίευσε άρθρο του ιερέα Anjem Choudhar, στο οποίο λίγο πολύ λέει ότι το Ισλάμ δεν αναγνωρίζει την Ελευθερία της Εκφρασης και δικαιολογεί την εκδίκηση.


Και φυσικά το Fox News το οποίο έχει εξοργίσει εδώ και μήνες τους φιλελεύθερους αμερικανούς με την μονομερή κάλυψη των διαδηλώσεων. Αυτή τη φορά βρήκε πάτημα στο θέμα του Hebdo με τον Eric Bolling να το χρησιμοποιεί ως επιχείρημα για περαιτέρω στρατικοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων. Δε μπορεί μετά από αυτό, είπε ο σχολιαστής να συζητάμε για το αν οι αστυνομικοί πρέπει να φέρουν οπλισμό μάχης.

Την ίδια στιγμή η Gretchen Carlson, κατηγορούσε τον Ομπάμα ότι δεν χαρακτήρισε το μακελειό τρομοκρατική ενέργεια, παρότι υπήρξε σχετική ανακοίνωση από το Λευκό Οίκο.

Τέλος, ο Νιγκέλ Φαράζ σε άρθρο του στο LBC υποστήριξε ότι για όλα φταίνε οι μετανάστες. Μάλλον ζήλεψε τους δικούς μας πολιτικούς.

Σχετικές ειδήσεις