ΚΟΣΜΟΣ

Πήγε να κάνει διάρρηξη παίρνοντας μαζί του… τον 5 μηνών γιο του

Πήγε να κάνει διάρρηξη παίρνοντας μαζί του… τον 5 μηνών γιο του

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ προσπάθησε να διαρρήξει ένα σπίτι παρέα με τον συνεργό του, έχοντας πάρει μαζί του τον μόλις 5 μηνών γιο του.

Ο 22χρονος Κόρεϊ Μάθιους συνελήφθη κατηγορούμενος όχι μόνο για απόπειρα διάρρηξης, αλλά και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, σύμφωνα με την αστυνομία του Σεντ Πίτερσμπεργκ.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, ο Μάθιους κρατούσε ένα καρεκλάκι μωρών για αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο κοιμόταν ο 5 μηνών γιος του, ενώ παράλληλα... φυλούσε τσίλιες, καλύπτοντας έναν άλλο άνδρα που επιχειρούσε να διαρρήξει ένα σπίτι.

Βλέποντας τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να πλησιάζει, ο Μάθιους ειδοποίησε τον συνεργό του με φωνές, με αποτέλεσμα ο επίδοξος διαρρήκτης να διαφύγει.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κυνήγησε τον Μάθιους, ο οποίος μην μπορώντας να τρέξει γρήγορα, σταμάτησε σε ένα στενό δρομάκι.

Εκεί, άφησε κάτω στο οδόστρωμα το καλαθάκι με το μωρό, για να απειλήσει με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Μπορεί προς στιγμήν να ξέφυγε, ωστόσο πριν περάσει λίγη ώρα, ο Μάθιους εντοπίστηκε, μαζί με το μωρό.

Προσωρινά η μητέρα του επίδοξου διαρρήκτη ανέλαβε τη φροντίδα του βρέφους, σύμφωνα με το Reuters, ενώ οι αρχές πραγματοποιούν έρευνα, για να εντοπίσουν τον συνεργό του 22χρονου πατέρα.

Σχετικές ειδήσεις