ΚΟΣΜΟΣ

Ισλαμικό Κράτος: Ομπάμα, θα σε αποκεφαλίσουμε στον Λευκό Οίκο (pics&vid)

Ισλαμικό Κράτος: Ομπάμα, θα σε αποκεφαλίσουμε στον Λευκό Οίκο (pics&vid)

Ένα βήμα πιο μακριά πήγαν τις απειλές τους οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, καθώς κατά λίγο πριν αποκεφαλίσουν έναν Κούρδο μαχητή που αιχμαλώτισαν, διεμήνυσαν στον Μπαράκ Ομπάμα ότι σκοπεύουν να τον αποκεφαλίσουν στον Λευκό Οίκο!

Ένα βίντεο που ανέβηκε σε τζιχαντιστικές ιστοσελίδες και ανακαλύφθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο, Memri TV, κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Ομάδα μελών του Ισλαμικού Κράτους στέκεται πίσω από έναν γονατισμένο Κούρδο μαχητή, ο οποίος εν τέλει αποκεφαλίζεται. Λίγο πριν την εκτέλεση του άτυχου Κούρδου, μαχητής του Ισλαμικού Κράτους ξεκινά να εκτοξεύει απειλές:

«Ομπάμα, να ξέρεις ότι θα φτάσουμε στην Αμερική. Να ξέρεις επίσης ότι θα σε αποκεφαλίσουμε μέσα στον Λευκό Οίκο και ότι θα μετατρέψουμε την Αμερική σε μουσουλμανική επαρχία».

Ακολουθεί απειλητικό μήνυμα με αποδέκτες τη Γαλλία και το Βέλγιο. «Θα φτάσουμε και σε εσάς. Θα σας επιτεθούμε με παγιδευμένα αυτοκίνητα και εκρηκτικά και θα σας αποκεφαλίσουμε».

Λίγο πριν αποκεφαλιστεί ο Κούρδος όμηρός τους, ο δήμιος του στρέφεται προς τον Μασούντ Μπαραζάνι, ηγέτη των Κούρδων και άνθρωπο που έχει κηρύξει πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους.

«Όσο για σένα, Μασούντ, σκύλε, θα σε αποκεφαλίσουμε και θα πεταξουμε το κεφάλι σου στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Είμαστε άνδρες και δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν. Θα εφαρμόσουμε τους νόμους του Αλλάχ. Αυτή είναι η μοίρα ενός από τους στρατιώτες σου. Κάθε φορά που θα εκτοξεύεις εναντίον μας έναν πύραυλο, θα σου στέλνουμε το κεφάλι ενός Κούρδου στρατιώτη. Σκοτώνεις παιδιά και βομβαρδίζεις αμάχους, την ίδια ώρα που υποστηρίζεις ότι αυτά απαγορεύονται στο Σύνταγμά σου».

Το βίντεο αυτό και οι απειλές που εκτοξεύονται έρχεται δύο μόλις ημέρες μετά την ανακατάληψη του Κομπάνι από τους Κούρδους μαχητές και την απομάκρυνση των τζιχαντιστών από τη συριακή πόλη.

Σχετικές ειδήσεις