ΚΟΣΜΟΣ

Έκοψε τη μύτη του για να μοιάσει στο «Κόκκινο Κρανίο»! (photos)

Έκοψε τη μύτη του για να μοιάσει στο «Κόκκινο Κρανίο»! (photos)

Ένας 37χρονος από τη Βενεζουέλα έχει βάλει στόχο της ζωής του να μοιάσει με το... «Κόκκινο Κρανίο», τον μεγάλο αντίπαλο του Κάπτεν Αμέρικα στα κόμικς και τις ταινίες της Marvel Comics.

Ο Χένρι Ντέιμον έχει υποβληθεί σε επεμβάσεις σωματικής τροποποίησης όπως υποδόρια εμφυτεύματα, τατουάζ, ενώ αφαίρεσε μέχρι και... μέρος της μύτης του, σε μια προσπάθεια να μοιάζει με το Κόκκινο Κρανίο.

Όπως λέει ο άνδρας που κατάγεται από το Καράκας της Βενεζουέλας, ονειρευόταν εδώ και πολύ καιρό να μεταμορφωθεί σε "σούπερ κακό".

Πατέρας ενός παιδιού, 0 37χρονος είχε τη δυνατότητα να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα, χάρη στον Eμίλιο Γκονζάλες, ο οποίος άφησε την ιατρική σχολή για να επικεντρωθεί σε τατουάζ και σε ποικίλες επεμβάσεις σωματικής τροποποίησης από την κορυφή ώς τα νύχια!

Ο Ντέιμον οποίος, ο οποίος τώρα ονομάζεται τι άλλο, Red Skull (Κόκκινο Κρανίο), υποβλήθηκε σε εμφυτεύματα στο μέτωπό του και έκανε τατουάζ στις κόρες των ματιών του για να φαίνονται μαύρα τα μάτια του, ενώ στο τέλος αφαίρεσε και... τμήμα της μύτης. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, ο 37χρονος έβαλε τις τελευταίες πινελιές προσθέτοντας κόκκινα και μαύρα τατουάζ στο πρόσωπό του.

"Ο Χένρι είναι ένας σωματικά και πνευματικά υγιής άνθρωπος" υποστήριξε ο υπαίτιος για τη "μεταμόρφωση" του Ντέιμον Εμίλιο Γκονζάλες. "Είναι ένας εξαιρετικός γιος, σύζυγος και πατέρας, ο οποίος έχει μια ακραία αντίληψη για την σωματική τροποποίηση. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μου, γνωρίζουν ότι η σωματική τροποποίηση είναι το τελευταίο βήμα της τέχνης μου, ο καθένας ξέρει πολύ καλά τι θέλει, και όπως ο Χένρι, πολλοί από αυτούς περιμένουν πολλά χρόνια για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα" πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις