ΚΟΣΜΟΣ

Κολλητός με το... Νοστράδαμο-Με 2 λίρες κέρδισε 92.000!

Κολλητός με το... Νοστράδαμο-Με 2 λίρες κέρδισε 92.000!

Να τον ματιάσουμε δεν θέλουμε, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς όταν ακούς ότι προέβλεψε σωστά 14 αγώνες, πολλαπλασίασε την επένδυσή του κατά 35.000 φορές και πήρε και μπόνους!

Η κυριακάτικη (08/02) αναμέτρηση της Μπέρνλι με τη Γουέστ Μπρομ ολοκληρώνεται χωρίς νικητή. Το 2-2 δεν τρελαίνει καμία από τις δύο ομάδες, αυτό ωστόσο δεν απασχολεί καθόλου τον 48χρονο Ντιν Κλέι, ο οποίος είδε ότι το 14ο και τελευταίο παιχνίδι που είχε συμπεριλάβει στο κουπόνι του, είχε το αποτέλεσμα που... έπρεπε. Τα 13 προηγούμενα διεξήχθησαν το Σάββατο και απέμενε μόνο αυτό...

Δύο λίρες όλες κι όλες πόνταρε ο οπαδός της Τσέλσι και τις έκανε 69.882. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε, καθώς όταν μετέβη στην εταιρεία για να παραλάβει την επιταγή, αυτή έγραφε πάνω «ποσό νίκης: 92.944 λίρες».

«Πως γίνεται αυτό», ρώτησε ο σαστισμένος Βρετανός και όταν πήρε την απάντηση ότι πρόκειται για μπόνους που προσφέρει η εταιρεία, πετάχτηκε στον αέρα.

«Δεν θέλω κάτι περισσότερο από το να ηρεμήσω λίγες ημέρες πίνοντας μπύρες. Αργότερα, θα σκεφτώ τι θα κάνω με αυτά τα χρήματα...», δήλωσε ο τυχερός, αλλά και ικανός Κλέι.

Σχετικές ειδήσεις