ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα τεσσάρων παιδιών η κάτοχος του ενός από τα χρυσά δελτία του Powerball

Μητέρα τεσσάρων παιδιών η κάτοχος του ενός από τα χρυσά δελτία του Powerball

Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών από τη Βόρεια Καρολίνα, ισχυρίζεται ότι αγόρασε ένα από τα τρία τυχερά δελτία του Powerball, το συνολικό ποσό του οποίου είχε φτάσει τα 564 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 495 εκατομμύρια ευρώ).

Aξιωματούχοι του διοικητικού συμβουλίου του παιχνιδιού, ωστόσο, δηλώνουν ότι κανείς από τους τρεις νικητές δεν έχει εμφανιστεί ενώπιόν τους με τα τυχερά δελτία, κάτι που πάντως συνηθίζεται, είτε γιατί οι υπερτυχεροί αφήνουν να κυλήσει χρόνος για να μην δώσουν στόχο, είτε πολλές φορές γιατί χρειάζονται περιθώριο για να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί!

Τηλεοπτικός ειδησεογραφικός σταθμός μετέδωσε ότι οι τυχεροί αριθμοί ταιριάζουν με αυτούς που έπαιξε στο δελτίο της η 26χρονη Μαρία Χολμς και ότι το δελτίο πωλήθηκε από κατάστημα του Σαλότ, πόλης στην οποία ζει η Χολμς.

Άνεργη στην παρούσα φάση, η 26χρονη μητέρα εξήγησε ότι «δεν το έχω συνηδειτοποιήσει ακόμη. Ίσως αυτό συμβεί όταν δω τα χρήματα στον λογαριασμό μου».

Κανείς εδώ και σχεδόν 3 μήνες δεν είχε μαντέψει σωστά τους τυχερούς αριθμούς του Powerball, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό των κερδών να ανέλθει στο μισό δισεκατομμύριο δολάρια, το τρίτο μεγαλύτερο ποσό που έχει σημειωθεί στην ιστορία του παιχνιδιού.

Σχετικές ειδήσεις