ΚΟΣΜΟΣ

Παρουσιαστής πήγε για σάουνα με άγνωστη καλλονή και ξύπνησε χωρίς…

Παρουσιαστής πήγε για σάουνα με άγνωστη καλλονή και ξύπνησε χωρίς…

Στόχος κυκλώματος που εμπορεύεται ανθρώπινα όργανα στη «μαύρη» αγορά έγινε ένας Ρώσος τηλεπαρουσιαστής, η απιστία του οποίου «σημάδεψε» μια για πάντα τη σεξουαλική του ζωή.

Ο 30χρονος και… παντρεμένος Dmitry Nikolaev από τη Μόσχα, βρισκόταν με φίλους σε μπαρ της πόλης, όταν μία εμφανίσιμη γυναίκα τον πλησίασε, πιάνοντάς του την κουβέντα.

Σύμφωνα με το lifenews.ru, ο άτυχος άνδρας, αφού σκέφτηκε με το κάτω… κεφάλι, άφησε την παρέα του στα… κρύα του λουτρού για μία σάουνα σε κοντινό σπα, συνοδευόμενος φυσικά από την ξανθιά καλλονή…

Η μπύρα που ήπιε εκεί, αλλά και ένα φιλί, είναι τα τελευταία πράγματα που θυμάται. Μόνο που μετά από την τραυματική αυτή εμπειρία έχει να θυμάται και κάτι… άλλα, καθώς ξύπνησε με έναν οξύ πόνο κάτω από τη μέση, ματωμένο παντελόνι και χωρίς… όρχεις!

«Γνώρισα μια κοπέλα στο μπαρ και μετά πήγαμε στη σάουνα με ταξί. Θυμάμαι ότι εκεί ήπια μια μπύρα και τίποτα άλλο», εκμυστηρεύεται ο Nikolaev, ο οποίος φθάνοντας στο νοσοκομείο, υπό την επήρεια ακόμα της νάρκωσης, έμαθε ότι μόλις είχε αποχωριστεί (χωρίς τη θέλησή του) δύο καλούς «φίλους»…

Η… δουλειά είχε γίνει μάλιστα από ειδικό στον ευνουχισμό γιατρό, δίνοντας το στίγμα στη ρωσική αστυνομία, η οποία έστρεψε τις έρευνές της στη «μαύρη» αγορά οργάνων.

«Νόμιζα ότι ήταν απλά ένα κόψιμο, ωστόσο οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι οι όρχεις μου είχαν αφαιρεθεί», συνέχισε ο άτυχος παρουσιαστής, ο οποίος πέρασε ώρες στο χειρουργείο, ώστε να καταφέρουν οι γιατροί να του κλείσουν την πληγή…

Στη γυναίκα του, είπε πάντως ότι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση στα γεννητικά του όργανα, λόγω αιφνίδιας σοβαρής ασθένειας!

Σχετικές ειδήσεις