ΚΟΣΜΟΣ

Στη φυλακή ο παιδόφιλος πατέρας που παρακολουθούσε το γιο του να κάνει σεξ

Στη φυλακή ο παιδόφιλος πατέρας που παρακολουθούσε το γιο του να κάνει σεξ

Σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο πατέρας, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη κόρη του, ενώ είχε εγκαταστήσει κρυφή κάμερα πάνω απότο κρεβάτι του 21χρονου γιου του και τον παρακολουθούσε όταν έκανε σεξ με την κοπέλα του.

Όπως αναφέρει η Mirror, ο πατέρας συνελήφθη επειδή εγκαταστήσει κρυφά μια κάμερα στο υπνοδωμάτιο του 21χρονου γιου του και βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές συνευρέσεις που είχε ο δεύτερος, εν αγνοία του.

Ο 53χρονος άνδρας υποστήριξε κατά τη διάρκεια της δίκης, ότι άκουγε φωνές και θορύβους από το δωμάτιο του γιου του και όντας περίεργος αποφάσισε να εγκαταστήσει την κάμερα. Έτσι, βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές συνευρέσεις του γιου του. Μάλιστα είχε συνδέσει την κάμερα με την τηλεόραση που βρισκόταν στην κουζίνα προκειμένου να παρακολουθεί το ζευγάρι ακόμη και όταν μαγείρευε.

Η πράξη του αποκαλύφθηκε όταν η 12χρονη κόρη του άνοιξε το λάθος κανάλι και είδε το σχετικό υλικό με τον αδελφό της και την κοπέλα του.

Η κοπέλα αποκάλυψε το περιστατικό στην κοπέλα και τον αδελφό της, που αμέσως άρχισαν να αναζητούν για την κάμερα, την οποία βρήκαν στη σοφίτα πάνω από το δωμάτιο. Παράλληλα, η αστυνομία ανακάλυψε μια γυμνή φωτογραφία της φίλης του γιου του στο κινητό του τηλέφωνο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, όμως αποκαλύφθηκε ότι ο 53χρονος άνδρας, από το Faringdon της Βρετανίας, κακοποιούσε τη 12χρονη κόρη του.

Ο πατέρας αρνήθηκε αρχικά τις κατηγορίες, ωστόσο τελικά ομολόγησε τις πράξεις του και θα περάσει τα επόμενα 4 χρόνια της ζωής του στη φυλακή.

Σχετικές ειδήσεις