ΚΟΣΜΟΣ

Αμαξοστοιχία παρασύρει κινηματογραφικό συνεργείο – Μία γυναίκα νεκρή (video)

Αμαξοστοιχία παρασύρει κινηματογραφικό συνεργείο –  Μία γυναίκα νεκρή (video)

Καρδιοχτύπι προκαλεί ένα νέο βίντεο που εμφανίζει τους συντελεστές ενός κινηματογραφικού συνεργείου που κάνουν γύρισμα σε σιδηροδρομική γέφυρα, να τρέχουν πανικόβλητοι για να σώσουν τη ζωή τους, βλέποντας μία αμαξοστοιχία να πλησιάζει.

Δεκάδες άνθρωποι είχαν κάνει «κατάληψη» στις ράγες του τρένου για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας Midnight Rider, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με όσκαρ Γουίλιαμ Χαρτ και τον Γουάιατ Ράσελ – γιο της Γκόλντι Χον και του Κερτ Ράσελ.

Εν μέσω γυρισμάτων, συνεργείο και ηθοποιοί με τρόμο διαπίστωσαν πως μία αμαξοστοιχία πλησίαζε.

Ένας συριστικός ήχος ακουγόταν επί ώρα, καθώς το τρένο σφύριζε για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους.

train 3

Τα δραματικά τελευταία δευτερόλεπτα δείχνουν τους ανθρώπους να τρέχουν αλλόφρονες για να σωθούν. Μία εκ των συντελεστών, η βοηθός καμεραμάν, Σάρα Τζόουνς δεν τα κατάφερε. Πέθανε ακαριαία στο σημείο.

train 4

Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν το τραγικό γεγονός μονταρίστηκαν και το υλικό κόπηκε σε σκηνή. Η συγκεκριμένη σκηνή, μάλιστα, θα είχε χρησιμοποιηθεί, αν η κινηματογραφική παραγωγή δεν είχε διακοπεί.

Αυτήν την εβδομάδα, ο σκηνοθέτης του φιλμ, Ράνταλ Μίλερ κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και θα εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο χρόνων.

train 5

Το τραγικό συμβάν έγινε τον Φεβρουάριο του 2014, την πρώτη μέρα των γυρισμάτων της ταινίας.

Σχετικές ειδήσεις