ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Αφήνουν όλη τους την περιουσία στη μαϊμού τους

Ινδία: Αφήνουν όλη τους την περιουσία στη μαϊμού τους

Στην Ινδία μπορείς να δες και να ακούσεις πράγματα που για το δικό μας μυαλό μοιάζουν τουλάχιστον τρελά. Ήδη η είδηση με τους σκαρφαλωμένους στα παράθυρα γονείς και τα σκονάκια έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Υπάρχει όμως μια νέα είδηση και αυτή αφορά ένα ζευγάρι από την Uttar Pradesh. Οι Brajesh και Shabista Srivastava έχουν υιοθετήσει μια μαϊμού, τον Chunmun. Είναι άτεκνοι και όπως δήλωσαν όταν πεθάνουν αφήνουν όλη τους την περιουσία στη μαϊμού.

Δε μας νοιάζει αν ο κόσμος πει ότι είμαστε τρελλοί δήλωσαν. Ο Chunmun είναι σαν παιδί μας, είναι ο γιός μας. Οι μαϊμούδες ζουν περίπου 40 χρόνια, οπότε το ζευγάρι θεωρεί πως είναι πιθανόν να πεθάνουν πριν από αυτόν.
Όπως αναφέρει το sky news, αυτό που θέλουν είναι να εξασφαλίσουν ότι και μετά το θάνατό τους τίποτα δε θα λείψει στο γιό τους, όπως είπαν.

Το ζευγάρι έχει παντρευτεί παρά τις αντιρρήσεις των οικογενειών τους και ξεκίνησε τη κοινή του ζωή μέσα στη φτώχεια. Όπως υποστηρίζουν όλα άλλαξαν από τη στιγμή που υιοθέτησαν τη μαϊμού. Διαθέτουν πλέον δικό τους σπίτι και μια σειρά επιχειρήσεων που όλες έχουν το όνομα του Chunmun. O τελευταίος διαθέτει δικό του δωμάτιο με air condition όπου φιλοξενείται και η καλύτερή του φίλη η Bitti, επίσης μαϊμού.
Το ζευγάρι έχει προβλέψει στη διαθήκη του και το τι θα συμβεί μετά το θάνατο του chunmun. Όλα τα χρήματα θα πάνε σε ιδρύματα που φροντίζουν μαϊμούδες.