ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Οίκος ανοχής προσλαμβάνει... δοκιμαστές

Γερμανία: Οίκος ανοχής προσλαμβάνει... δοκιμαστές

Πρόκειται ίσως για μια από τις πιο περίεργες αγγελίες εργασίας που έχουν δημοσιευτεί. Ένας οίκος ανοχής στο Βερολίνο αναζητά δοκιμαστές ποιοτικού ελέγχου, προκειμένου να διατηρήσει υψηλά επίπεδα υπηρεσιών.

Το πορνείο στη γερμανική πρωτεύουσα αναζητά άνδρες και γυναίκες που θα αναλάβουν να ελέγξουν την ποιότητα, την καθαριότητα, και την ασφάλεια των σεξουαλικών πρακτικών, καθώς και να διασφαλίζουν ότι η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες αντάξιες του ποσού που καταβάλλουν οι πελάτες.

Η σχετική αγγελία εμφανίστηκε στην Kaufmich.com, μια κοινωνική πλατφόρμα για τους εργαζομένους στο αγοραίο σεξ, τους πελάτες, τους οίκους ανοχής αλλά και εταιρείες που ειδικεύονται στις ερωτικές υπηρεσίες.

Η αγγελία που διαφημίζει το site, είναι για μια αλυσίδα οίκων ανοσχής σε Γερμανία, Κίνα και Ισπανία.

Όσο για τις απαιτήσεις: οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου πανεπιστημίου, κατά προτίμηση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, να έχουν εμπειρία στους οίκους ανοχής, καθώς και ένα πλήρες πιστοποιητικό υγείας. Η γνώση ξένων γλωσσών είναι επιθυμητή, με τη γνώση της γαλλικής να αποτελεί ιδιαίτερο πλεονέκτημα.

Στην αγγελία σημειώνεται επίσης: «Πρακτική εμπειρία με πολλά χρόνια επισκέψεων σε οίκους ανοχής είναι απαραίτητη. Θα πρέπει να απολαμβάνετε τη διασκέδαση με ανθρώπους και δεν θα πρέπει να φοβόμαστε την επαφή».

Σχετικές ειδήσεις