ΚΟΣΜΟΣ

Airbus A320: Συγκλονισμένοι οι γονείς του Λούμπιτς από την «αποστολή αυτοκτονίας»

Airbus A320: Συγκλονισμένοι οι γονείς του Λούμπιτς από την «αποστολή αυτοκτονίας»

Οι γονείς του συγκυβερνήτη Αντρέα Λούμπιτς, που έριξε εσκεμμένα το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις έμαθαν για την πρόθεση του γιου τους, λίγα μόλις λεπτά πριν τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας το μεσημέρι της Πέμπτης (26/03).

Την «αποστολή αυτοκτονίας» αποκάλυψαν οι Γάλλοι εισαγγελείς στους γονείς του Αντρέα Λούμπιτς, λίγα μόλις λεπτά πριν ανακοινώσουν και επίσημα στην κοινή γνώμη την πρόθεση του 28χρονου πιλότου να ρίξει το αεροσκάφος και να οδηγήσει στο θάνατο 149 ψυχές.

2703820A00000578 0 image a 33 1427377959446

Μάλιστα, οι γονείς του Αντρέα Λούμπιτς, μετά τη δημοσιοποίηση της τραγωδίας ταξίδεψαν μέχρι τη Μασσαλία, μαζί με άλλους συγγενείς θυμάτων, ωστόσο σύντομα αναχώρησαν, μετά τις αποκαλύψεις από το μαύρο κουτί, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Σύμφωνα με τη Daily Mail, μόλις έμαθαν τη συγκλονιστική είδηση οι γονείς του Λούμπιτς έπαθαν σοκ!

Αυτή την ώρα οι γονείς του 28χρονου πιλότου έχουν μεταφερθεί σε μυστική τοποθεσία και ανακρίνονται από τις Αρχές, ενώ έρευνες διεξάγουν οι γερμανικές αρχές στο σπίτι του Αντρέα Λούμπιτς στο Ντίσελντορφ, όπως και στο σπίτι της οικογένειάς του στο Montabaur.

Σχετικές ειδήσεις