ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σκότωσε τη γυναίκα του με αλυσοπρίονο και αυτοκτόνησε

ΗΠΑ: Σκότωσε τη γυναίκα του με αλυσοπρίονο και αυτοκτόνησε

Ένας άνδρας από τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σκότωσε τη σύζυγό του με ένα αλυσοπρίονο, στη συνέχεια το έστεψε κατά πάνω του και αυτοκτόνησε.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας κατέφθασαν στην κατοικία του ζευγαριού μετά από κλήση που πραγματοποίησε στην άμεση δράση ο 14χρονος γιος τους.

Το αγόρι έπαιζε μπάσκετ με συμμαθητές του και επιστρέφοντας σπίτι αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα.

«Στη σκηνή βρέθηκε ένα αλυσοπρίονο», δήλωσε ο Κέβιν Στίλι, βοηθός εισαγγελέα της κομητείας Μοντγκόμερι. «Είναι σαφές ότι χρησιμοποιήθηκε», πρόσθεσε.

Ο ιατροδικαστής Γουόλτερ Χόφμαν, δήλωσε ότι βάσει της αυτοψίας, η Νικόλ Πέπελμαν, 43 ετών, εξέπνευσε στα χέρια του συζύγου της, Κρίστοφερ Πέπεπλμαν 48 ετών, εξαιτίας «τραυμάτων που έφερε από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή της κοιλιακής χώρας». Η γυναίκα έφερε επίσης τραύματα από μαχαίρι.

Ο σύζυγος στη συνέχεια αυτοκτόνησε προκαλώντας στον εαυτό του τραύματα «με απότομη δύναμη στην κοιλιακή χώρα και το δεξιό μηρό».

Και στις δύο περιπτώσεις το αλυσοπρίονο προκάλεσε τους θανατηφόρους τραυματισμούς.

Όταν ο 14χρονος γιος κάλεσε την άμεση δράση, ανέφερε ότι οι γονείς του φαίνονται να είναι νεκροί. Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, κανένα από τα οποία δεν βρίσκονταν στο σπίτι όταν συνέβη το έγκλημα.

Γείτονες του ζευγαριού δήλωσαν ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια αλλά τελευταία αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους.