ΚΟΣΜΟΣ

Τραπεζίτης της Goldman Sachs βίασε τουρίστρια επειδή… είχε γενέθλια και ήθελε σεξ!

Τραπεζίτης της Goldman Sachs βίασε τουρίστρια επειδή… είχε γενέθλια και ήθελε σεξ!

«Ήθελε σεξ στα γενέθλιά του και θα έκανε οτιδήποτε για να το έχει» δήλωσε η συνήγορος του θύματος ενώπιον δικαστών, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο 37χρονος Τζέισον Λι δε δίστασε να βιάσει μία Ιρλανδή τουρίστρια, προκειμένου να ικανοποιήσει τις γενετήσιες ορμές του. Το ότι είχε γενέθλια προφανώς στο μυαλό του νομιμοποιούσε την πράξη του.

Ο 37χρονος συνελήφθη στο υπερπολυτελές σπίτι όπου διέμενε με τη σύζυγό τους, στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης γυναίκας.

trapeziths

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2013, σε πάρτυ που είχε διοργανώσει ο Τζέισον Λι με αφορμή τα γενέθλιά του. Ο ίδιος είχε γνωρίσει την 20χρονη Ιρλανδή τουρίστρια σε μπαρ κοντά στην εξοχική του κατοικία και την κάλεσε στο πάρτυ. Όταν εκείνη πήγε στην τουαλέτα, την ακολούθησε, της έκλεισε το στόμα και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο αδερφός της κοπέλας που επίσης βρισκόταν στο πάρτυ, ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία βρήκε τον κατηγορούμενο κρυμμένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του ενώ εντόπισε στο κινητό του πλήθος κλήσεων σε εταιρεία ταξί.

Ο ίδιος, πάντως, υποστηρίζει πως επρόκειτο για σεξουαλική πράξη στην οποία είχε συναινέσει η 20χρονη αλλά, στη συνέχεια, μετάνιωσε.

Εκείνη την εποχή, ο Τζέισον Λι ήταν διευθυντής του τομέα των τραπεζικών ομολόγων της Goldman Sachs αλλά αμέσως μετά το σκάνδαλο, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: Independent

Σχετικές ειδήσεις