ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας (video)

ΗΠΑ: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας (video)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κύκλωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (13/4) στο πανεπιστήμιο του Γκολντσμπόρο στη Βόρεια Καρολίνα, μετά το νέο αιματηρό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο - Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τη σύλληψη του δράστη.

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ - ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ένας ένοπλος εισέβαλε και άνοιξε πυρ μέσα στο Κοινοτικό Κολέγιο Γουέιν. Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει.

wayne community college 2

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, θύμα και δράστης γνωρίζονταν. Ο άνδρας που έπεσε νεκρός δούλευε εδώ και πολλά χρόνια σε φωτοτυπικό κέντρο του πανεπιστημίου. Όπως ανέφερε η Chicago Tribune, ο δράστης, είκοσι χρόνων και πρώην φοιτητής στο πανεπιστήμιο, δούλευε στο συγκεκριμένο κατάστημα και, μάλιστα, το θύμα του ήταν το πρώην αφεντικό του.

Όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ο δράστης είναι ένας λευκός, φαλακρός άνδρας με μούσι και τατουάζ πάνω από το αριστερό μάτι του, που φορά μπλε τζάκετ και ανοιχτόχρωμο παντελόνι.

college

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή, ενώ αδιευκρίνιστο είναι αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

college

Αυτή τη στιγμή, το πανεπιστήμιο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. Προσωπικό και φοιτητές βρίσκονται στον προαύλιο χώρο.

wayne community college 1

Στην ιστοσελίδα του το κολλέγιο ενημερώνει πως δεν πρόκειται για άσκηση ετοιμότητας και ότι ο χώρος του κολλεγίου έχει αποκλειστεί.

collegio

Όπως δήλωσε ένας φοιτητής στο Associated Press, άκουσε έναν και μόνο πυροβολισμό στο κτίριο που στεγάζει την βιβλιοθήκη και την καφετέρια και, στη συνέχεια, είδε αστυνομικούς να εισβάλλουν πάνοπλοι στο κτίριο. "Υπάρχει ένας νεκρός και ένας δράστης", επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Γκολντσμπόρο, όπου βρίσκεται το πανεπιστήμιο.

Σχετικές ειδήσεις