ΚΟΣΜΟΣ

Eστιατόριο δηλώνει πως δε δέχεται μωρά που ουρλιάζουν και γίνεται χαμός

Eστιατόριο δηλώνει πως δε δέχεται μωρά που ουρλιάζουν και γίνεται χαμός

Το εστιατόριο The Lobster Pound and Moore στον Καναδά, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι δε θα δέχεται πλέον "μικρά παιδιά που ουρλιάζουν" στο χώρο του. Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς.

Δεν πρόλαβε να το ποστάρει και άρχισαν οι αντιδράσεις με σχόλια που κατηγορούν το εστιατόριο για συμπεριφορά διακρίσεων στους πελάτες που είναι γονείς. Αν δε θέλουν τα παιδιά μας στο εστιατόριο γιατί να θέλουν εμάς, δήλωσε μια μητέρα στο CBC News.

Oι αντιδράσεις ανάγκασαν τον εστιάτορα να αναδιπλωθεί. Διέγραψε την ανάρτηση αντικαθιστώντας την με μια άλλη, μνημείο ειρωνίας: "Καταρχήν ζητώ ειλικρινά συγνώμη για το προηγούμενο post. Ας κάνω μια νέα προσπάθεια. Επέλεξα λάθος λέξεις και μεταφέρθηκε ένα μήνυμα που δεν επιθυμούσα. Εγραψα παιδιά που ουρλιάζουν ενώ θα έπρεπε να πω μικρούς θαμώνες που βρίσκονται σε κακή στιγμή".

Βέβαια την αμέσως επόμενη στιγμή στην ανάρτηση εμφανίστηκαν σχόλια που επικροτούν την απόφαση, διότι προφανώς κι άλλοι συμμερίζονται την ιδέα του να τρως ήρεμος. Ο Ian Tolsten, Πρόεδρος των Εστιατόρων πάντως είπε ότι φυσικά και έχει κάποιος το δικαίωμα να κάνει τέτοιες επιλογές αλλά μια πιο σικ διατύπωση είναι η καλύτερη λύση. Αντί για παιδιά που ουρλιάζουν μπορεί κάποιος να το πει με άλλο τρόπο. Όπως π.χ. εστιατόριο με ατμόσφαιρα για συζητήσεις.

Σχετικές ειδήσεις