ΚΟΣΜΟΣ

Νεπάλ: Βρέφος ήταν για 22 ώρες παγιδευμένο στα συντρίμμια

Νεπάλ: Βρέφος ήταν για 22 ώρες παγιδευμένο στα συντρίμμια

Η συγκλονιστική στιγμή που βρέφος 4 μηνών ανασύρεται ζωντανό από τα ερείπια, όπου ήταν εγκλωβισμένο για 22 ώρες.

Η απίστευτη διάσωση του βρέφους δείχνει ότι η ελπίδα είναι ακόμα ζωντανή στο κατεστραμμένο Νεπάλ!

Για τουλάχιστον 22 ώρες το βρέφος έμεινε παγιδευμένο κάτω από τα συντρίμμια σπιτιού που κατέρρευσε μετά τον πολύ ισχυρό σεισμό των 7,9 Ρίχτερ που «χτύπησε» το Σάββατο το Νεπάλ, και κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 5.000 ανθρώπους.

Το αγοράκι έμεινε για 22 ώρες μέσα στο γκρεμισμένο σπίτι και αρχικά τα σωστικά συνεργεία και οι άνδρες του στρατού του Νεπάλ δεν κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν και θεώρησαν πως είναι νεκρό.

ahsdafo12

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, οι φωνές του έγιναν αντιληπτές από τους άνδρες των σωστικών συνεργείων, που επέστρεψαν στα συντρίμμια και κατάφεραν να βγάλουν το 4 μηνών αγοράκι έξω.

Βλέπετε σε τόση μικρή ηλικία, το αγοράκι είχε τρομερή θέληση για ζωή!

Οι φωτογραφίες από τη διάσωση ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Το μωρό με καλυμμένο από τη σκόνη πρόσωπο, έχει τα μάτια του κλειστά και με το χεράκι του ακουμπά το κεφάλι του, ενώ βρίσκεται ασφαλές στην αγκαλιά του διασώστη.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του μικρού που ονομάζεται Σόνιτ Αγουάλ είναι σταθερή και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως δεν έχει υποστεί εσωτερικούς τραυματισμούς, ωστόσο άγνωστη παραμένει η τύχη των γονιών του.

Σχετικές ειδήσεις