ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Νοσοκόμα ζεμάτισε μωρό με καυτό νερό

Φρίκη: Νοσοκόμα ζεμάτισε μωρό με καυτό νερό

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι νοσοκόμα δολοφόνησε ένα 22 μηνών αγγελούδι, κάνοντάς το μπάνιο σε καυτό νερό, 55 βαθμών Κελσίου.

Η 54χρονη Ολουγεμίσι Αντεμπάγιο, είχε αναλάβει τη φροντίδα της μικρής Ναόμι Μοντεσίρε, στο σπίτι της οικογένειας, καθώς το 22 μηνών κοριτσάκι είχε γεννηθεί πρόωρα και του έγινε τραχειοτομή, με αποτέλεσμα να αναπνέει με ειδικό σωληνάκι, το οποίο διατηρούσε ακόμη, καθώς μέσω αυτού τρεφόταν.

Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, δεύτερη ημέρα που η Αντεμπάγιο δούλευε στο σπίτι της οικογένειας, αποπειράθηκε να κάνει μπάνιο τη μικρή, βουτώντάς την, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, σε νερό 55 βαθμών Κελσίου για μισό λεπτό. Όπως λέει η γιαγιά του παιδιού που έφθασε αμέσως στο σπίτι μόλις την ειδοποίησε η νοσοκόμα ότι κάτι είχε συμβεί, της μικρής της είχε κοπεί η ανάσα από το τόσο καυτό νερό, ενώ η Αντεμπάγιο έτρεχε γύρω γύρω μαζεύοντας κομμάτια δέρματος.

«Ήταν στο πάτωμα, στην μπανιέρα», προσέθεσε.

Το μωρό διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού σε πάνω από το 50% του σώματός του και κατέληξε μετά από δυο ημέρες, ενώ η νοσοκόμα συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε πτήση για τη Νιγηρία.

Στην Αντεμπάγιο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Σχετικές ειδήσεις