ΚΟΣΜΟΣ

Τέξας: 192 συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ συμμοριών μοτοσυκλετιστών (videos)

Τέξας: 192 συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ συμμοριών μοτοσυκλετιστών (videos)

Στη σύλληψη 192 ατόμων, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή μεταξύ συμμοριών μοτοσικλετιστών στο Τέξας που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 9 άτομα, προχώρησε η αστυνομία του Γουάκο.

«Στους συλληφθέντες θα απαγγελθεί η κατηγορία της συμμετοχής σε οργανωμένο έγκλημα», διευκρίνισε η αστυνομία μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε μία μέρα μετά το περιστατικό με την ανταλλαγή πυροβολισμών σε ένα μπαρ, όπου ξέσπασε καβγάς μεταξύ των αντίπαλων συμμοριών.

Οι μηχανόβιοι που ήταν μέλη τουλάχιστον 5 αντίπαλων συμμοριών επιτέθηκαν ο ένας εναντίον του άλλου με όπλα, μαχαίρια, σιδερογροθιές και αλυσίδες από μηχανές στο «Twin Peaks Sports Bar and Grill» που βρίσκεται στην πόλη του Γουάκο στο κεντρικό Τέξας.

Στις συμπλοκές δεν τραυματίστηκαν αστυνομικοί ούτε περαστικοί.
Όταν οι μηχανόβιοι άρχισαν να πυροβολούν, οι αστυνομικοί επενέβησαν και ορισμένοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Αμέσως μόλις οι πυροβολισμοί έπαυσαν, πτώματα κείτονταν στο εστιατόριο και κατά μήκος του χώρου στάθμευσης.

Οι αρχές κατέσχεσαν μάλιστα τουλάχιστον 50 όπλα από το σημείο της συμπλοκής.

«Κατά τα χθεσινά γεγονότα κακοί συγκρούστηκαν με κακούς. Όταν οι αστυνομικοί μας έφθασαν, οι κακοποιοί έστρεψαν τα όπλα τους εναντίον των αστυνομικών μας», επισήμανε ο αρχιφύλακας της αστυνομίας του Γουάκο Πάτρικ Σουάντον σε μια ενημέρωση δημοσιογράφων.

Από την πλευρά της, η Επιτροπή Αλκοολούχων Ποτών του Τέξας αποφάσισε να κλείσει το Twin Peaks Sports Bar and Grill για τουλάχιστον 7 ημέρες «εξαιτίας του υπαρκτού κινδύνου που αντιπροσωπεύει για την κοινότητά μας» ανέφερε η αστυνομία.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εκφράζει φόβους και για το ενδεχόμενο αντιποίνων, ενώ ο αρχιφύλακας Σουάντον κατήγγειλε ότι αστυνομικοί δέχθηκαν απειλές σχετικές με τη συμπλοκή.

Σχετικές ειδήσεις