ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό: 18χρονος έστειλε μήνυμα με βίντεο στους γονείς του και αυτοκτόνησε

Τραγικό: 18χρονος έστειλε μήνυμα με βίντεο στους γονείς του και αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένοι οι γονείς του Luke Dadds έλαβαν στο κινητό τους τα μηνύματα με βίντεο από το γιο τους Kevin, ο οποίος τους αποχαιρέτησε προτού πηδήξει στις ράγες του τρένου, στοSouth Gloucestershire της Βρετανίας.

Λίγες στιγμές αφού παρακολούθησαν το βίντεο, αστυνομικοί τους χτυπούσαν την πόρτα προκειμένου να τους ενημερώσουν για τον τραγικό χαμό του παιδιού τους...

Ο Luke Dadds, σύμφωνα με την Mirror, είχε αφήσει οδηγίες στους γονείς του για το πώς να μπουν στο λογαριασμό του στην τράπεζα, σε ένα από τα βίντεο που τους έστειλε προτού αυτοκτονήσει.

Το διαβατήριο του 18χρονου βρέθηκε κοντά στις ράγες όπου έδωσε τέλος στη ζωή του, ενώ σε μια από τις μεταλλικές μπάρες είχε χαράξει τη λέξη «συγνώμη».

Σύμφωνα με τις αρχές ο νεαρός έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε αντικαταθλιπτικά, κάτι που αρνήθηκε ωστόσο η μητέρα του.

Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών ο νεαρός φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα από τα 16 του, όταν η οικογένεια μετακόμισε.

Τραγική φιγούρα ο 44χρονος πατέρας του, ο οποίος όπως είπε παρακολούθησε τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα από ένα βίντεο που του έστειλε ο γιος του λίγο πριν αυτοκτονήσει και βγήκε τρέχοντας από το σπίτι της οικογένειας αναζητώντας τον.

«Ήταν βίντεο στα οποία ο Luke έκλαιγε. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν σοβαρό», ανέφερε κατά τη διάρκεια της έρευνας για το θάνατο του παιδιού του.

Σχετικές ειδήσεις