ΚΟΣΜΟΣ

Της απαγόρεψαν να αγοράσει φαγητό σε άστεγο λόγω «νέας πολιτικής»

Της απαγόρεψαν να αγοράσει φαγητό σε άστεγο λόγω «νέας πολιτικής»

Μια από τις πλέον ανόητες δικαιολογίες επιστράτευσε ένας εργαζόμενος σε μεγάλη αλυσίδα φαστ φουντ για να μην επιτρέψει σε μια νεαρή να αγοράσει φαγητό για έναν άστεγο.

Καλά διαβάσατε κι ας δυσκολεύεστε να το πιστέψετε. Η 19χρονη Σαρλότ Φάροου από το Μάντσεστερ της Βρετανίας έπεσε από τα σύννεφα όταν συνάντησε έναν απρόσμενο αντίπαλο στην προσπάθειά της να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό της.

Η Φάροου θέλησε να αγοράσει φαγητό σε έναν άστεγο που βρέθηκε στον δρόμο της την ώρα που κατευθυνόταν στο γραφείο. Τον πήρε από το χέρι, μπήκαν μαζί στο εστιατόριο και όταν έφτασε η σειρά τους, είπε στο νέο της φίλο να παραγγείλει αυτό που... τραβούσε η ψυχή του και έβγαλε από την τσάντα το πορτοφόλι. Το μόνο που δεν περίμενε να ακούσει ήταν η ακόλουθη ατάκα:

«Βάσει των νέων κανονισμών του εστιατορίου, απαγορεύεται να σερβίρουμε φαγητό σε αστέγους» της είπε ο πωλητής προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της.

Όπως αποδείχθηκε, κανένας τέτοιος κανόνας δεν βρίσκεται σε ισχύ. Ο υπάλληλος θέλησε να προστατεύσει την κοπέλα καθώς νωρίτερα είχε ξανασερβίρει φαγητό στον άστεγο, η δικαιολογία όμως που χρησιμοποίησε έφερε σε δύσκολη θέση τόσο τον ίδιο, όσο και το εστιατόριο που αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Σχετικές ειδήσεις