ΚΟΣΜΟΣ

Αγνώριστος ο διάσημος ηθοποιός - Τι κρύβεται πίσω από την μεταμόρφωσή του; (photos)

Αγνώριστος ο διάσημος ηθοποιός - Τι κρύβεται πίσω από την μεταμόρφωσή του; (photos)

Οι φωτογραφίες-σοκ που δείχνουν το διάσημο ηθοποιό να κυκλοφορεί σε τραγική κατάσταση στους λονδρέζικους δρόμους, με ένα μπουκάλι βότκας στο χέρι, με χαμένο βλέμμα και παραπανίσια κιλά έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία...

Τι κρύβεται όμως πίσω από την μεταμόρφωση του βρετανού ηθοποιού Τζόναθαν Ρις Μάγιερς, που έγινε διάσημος από ταινίες όπως το Matchpoint, το Μέγας Αλέξανδρος και από την τηλεοπτική σειρά Tudors;

Βρετανικά δημοσιεύματα μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες αναφέρονται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δημοφιλής ηθοποιός με το αλκοόλ, εικάζοντας ότι μερίδιο ευθύνης θα μπορούσε να έχει μια δυσλειτουργική παιδική ηλικία, η οποία εξακολουθεί να τον κατατρύχει.

Οι περιπέτειες του διάσημου αστέρα με τη κατάθλιψη και το αλκοόλ δεν είναι κάτι το νέο: του είχε απαγορευτεί η είσοδος σε πτήση στο αεροδρόμιο JFK γιατί ήταν σε κατάσταση μέθης, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου το 2007, για τον ίδιο λόγο λίγο μετά την κηδεία της μητέρας του που πέθανε σε ηλικία 50 ετών από ανακοπή, ενώ προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας το 2011.

Ο ίδιος όπως γράφει η Daily Mail έχει παραδεχθεί πως όταν ήταν παιδί ξόδευε τα χρήματα του στο ποτό, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να κλέβει για να εξασφαλίσει το φαγητό του... Ο πατέρας τους, μουσικός, είχε εγκαταλείψει την οικογένεια όταν ο Τζόναθαν ήταν τριών, και η μητέρα του Τζεραλντίν, δεν κατάφερε να επωμιστεί το βάρος να μεγαλώσει τέσσερα παιδιά. Παρά την υποστήριξη των παππούδων του, ο ηθοποιός είχε δύσκολη εφηβική ηλικία και πολλές φορές στο σχολείο είχε τιμωρηθεί με αποβολές.

Τα προβλήματα αυτά ίσως οδήγησαν τον ηθοποιό, μακρυά από τη χολιγουντιανή λάμψη, στον αλκοολισμό και στις εικόνες που σόκαραν τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του, αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Σχετικές ειδήσεις