ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Κακοποιούσε καθημερινά γυναίκα και έφηβο με αναπηρικά προβλήματα

Φρίκη: Κακοποιούσε καθημερινά γυναίκα και έφηβο με αναπηρικά προβλήματα

Ο Φίλιπ Ντέιλ Σίμονς από τη Φλόριντα, χτυπούσε καθημερινά με ένα ραβδί μια γυναίκα και ένα 15χρονο αγόρι με αναπηρικά προβλήματα.

Όπως αναφέρει το NBC, πέρα από το γεγονός ότι και τα δύο θύματα είναι ΑΜΕΑ και έχουν και νοητικά προβλήματα, το αγόρι επιπλέον αδυνατεί να μιλήσει

Ο 52χρονος συγκατοικούσε με τα θύματα του, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά και φρόντιζε να κάνει την καθημερινότητα τους μια... κόλαση!

Καθημερινά πριν φύγει για τη δουλειά του, τους χτυπούσε με ένα μπαστούνι σε χέρια, πόδια, κορμό και κεφάλι με ένα μπαστούνι, το οποίο είχε ονομάσει «Ραβδί του ηλίθιου».

Πολλές φορές τους χτυπούσε με μανία μόνο με τα χέρια του ενώ τους απειλούσε με όπλα για να μην πουν τίποτα σε κανένα.

Η φρίκη όμως δεν σταματάει εδώ... Στο παρελθόν ο Simmons είχε αρπάξει τα γεννητικά όργανα του 15χρονου και τα είχε σφίξει μέχρι που το παιδί έβαλε τα κλάματα και στη συνέχεια είπε πως θα τους σκότωνε και τους δυο αν μιλούσαν στην αστυνομία.

Η γυναίκα την περασμένη Τρίτη κατάφερε και ενημέρωσε τις Αρχές. Με δάκρυα στα μάτια, είπε στους αστυνομικούς όλα αυτά τα βασανιστήρια που περνούσε και έτσι οι άντρες των αρχών του έστησαν ενέδρα, ενώ γυρνούσε από τη δουλειά και τον έπιασαν.

Στο σπίτι βρήκαν ένα μίνι οπλοστάσιο που αποτελούνταν από 8 καραμπίνες, 5 πιστόλια, πυρομαχικά και μαχαίρια.

Μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια είναι η σχέση του, με τα θύματα.

Σχετικές ειδήσεις