ΚΟΣΜΟΣ

«Ο Μπερλουσκόνι δεν γνώριζε την ηλικία της Ρούμπι»

«Ο Μπερλουσκόνι δεν γνώριζε την ηλικία της Ρούμπι»

«Πρέπει να θεωρηθούν αξιόπιστα τα στοιχεία βάσει των οποίων ο Μπερλουσκόνι δεν γνώριζε την πραγματική ηλικία της Μαροκινής Ρούμπι Καρίμα», γράφει στην αιτιολογία της απόφασής αθώωσης του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού που δημοσιοποιήθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Κύρια στοιχεία που, σύμφωνα με τους ανώτατους δικαστές, οδηγούν προς αυτή την διαπίστωση, είναι η εμφάνιση της κοπέλας και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόταν, «που δεν πρόδιδαν, ούτε στο ελάχιστο, ότι ήταν ανήλικη».

Παράλληλα, οι δικαστικοί μέλη του ιταλικού Ανώτατου Δικαστηρίου αναφέρουν ότι η Μαροκινή κοπέλα, «κάθε φορά, δήλωνε διαφορετική ηλικία, από δεκαεννέα μέχρι και είκοσι επτά ετών» και «στους φίλους της είχε πει πως δεν είχε αποκαλύψει ποτέ της την πραγματική της ηλικία στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι».

Οι Ιταλοί ανώτατοι δικαστές, στην αιτιολόγηση της απόφασής τους, αναφέρονται σε «τολμηρές βραδιές», αλλά «πρέπει ακόμη να αποδειχθεί ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε έρθει σε γνώση της πραγματικής ηλικίας της Καρίμα Ελ Μαχρούγκ πριν το τηλεφώνημα της αστυνομίας, στις 27 Μαΐου 2010», όταν η κοπέλα είχε οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση του Μιλάνου, μετά από καταγγελία κλοπής αντικειμένων από σπίτι φιλικού της προσώπου.

Σχετικές ειδήσεις